Β' Κατηγορία: Ημέρα γηπεδούχων (αποτελέσματα και σκόρερ)

Στους 18 βαθμούς και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Καρμιώτισσα με τη νέα της νίκη επί της ΕΝΑΔ με 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Νίκη και για τον δεύτερο στη βαθμολογία Οθέλλο επί του ΑΣΙΛ με 1-0 στο 90 της αναμέτρησης. Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό ο

οποίος επικράτησε δύσκολα του Διγενή με 1-0. Με νίκες προχώρησαν επίσης ΑΕΖ και Αναγέννηση.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

ΑΕΖ-Ελπίδα Ξυλοφάγου 2-1

Στο Ζακάκι η ΑΕΖ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αντρέα Παπαθανασίου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Επτά λεπτά αργότερα και στο 27ο λεπτό ο Κύπριος επιθετικός βρήκε και πάλι δίκτυα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Η Ελπίδα Ξυλοφάγου μείωσε σε 2-1 στο 73ο λεπτό με πέναλτι του Νικόλα Αλεξίου.

Αναγέννηση Δερύνειας-Ν&Σ. Ερήμης 3-1

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αναγγένηση άνοιξε το σκορ με τον Αντρέα Κυπριανού στο 46ο λεπτό. Στα επτά τέρματα έφτασε ο Κύπριος επιθετικός. Και δεύτερο γκολ για την Αναγέννηση στο 76ο λεπτό με τον Γιαννακού. Η ομάδα της Δερύνειας κλείδωσε τη νίκη στο 80ο λεπτό με τον Βέσλεμ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ερήμης ήταν η μείωση του σκορ σε 3-1 στο 87ο λεπτό, με τον Νιοκκα Αντρέα.

Καρμιώτισσα-ΕΝΑΔ 1-0

Προβάδισμα στο σκορ για την Καρμιώτισσα με τον Σταμάτη Πάντο στο 34ο λεπτό.

Ολυμπιακός-Διγενής Ορόκλινης 1-0

Χρειάστηκαν να περάσουν 75 λεπτά για να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα ο Ολυμπιακός με γκολ του Χριστοφίδη, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ομόνοια Αραδίππου-Παρεκκλησιά 2-0

Στην Αραδίππου η τοπική ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 17ο λεπτό με τον Λέβις Κέβιν και ο Μανώλης Μανώλη στο 85ο πέτυχε το τελικό 2-0.

Οθέλλος-ΑΣΙΛ 1-0

Δραματική νίκη του Οθέλλου στο 90+ με 1-0 με γκολ του Μπόμπιο Σισέρο.

ΠΑΕΕΚ-ΘΟΙ 1-0

Στο 78ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Αριστοτέλους Χαράλαμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα