Aπόλλων: Με σοβαρότητα, για να καλύψει έδαφος

Για τον Απόλλωνα, μοναδικό ζητούμενο στο αποψινό εντός έδρας αγώνα με την Δόξα είναι η νίκη και μόνο αυτή. Αν το πετύχει τότε θα έχει σίγουρα βαθμολογικό κέρδος τουλάχιστο, απο το αποτέλεσμα που θα έρθει στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ομόνοια.

Αυτό σημαίνει ότι αν οι ''κυανόλευκοι'' περάσουν ανώδυνα το εμπόδιο της προσφυγικής ομάδας και στο ενδεχόμενο ήττας της ΑΕΚ , τότε θα ανεβούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας,

ενώ είτε θα αυξήσουν τη διαφορά απο την Ομόνοια αν χάσει ή στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας θα ισοβαθμίσει στην δεύτερη θέση με την ΑΕΚ και θα ξεφύγει απο τους ''πράσινους'' στους τέσσερις βαθμούς. Το ίδιο θα ισχύσει και την επόμενη αγωνιστική ΄΄οταν θα γίνει το αιώνιο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ. Έτσι κρίνεται πολύ σημαντική η αποψινή αναμέτρηση για τους ''κυανόλευκους'' στην προσπάθεια τους , να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχει λοιπόν περιθώριο εφησυχασμού. Η Δόξα είναι ομάδα που διαχρονικά κάνει εκπλήξεις και ο Απόλλων θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός για να πάρει, αυτό που θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα