AΠΟΕΛ: Νίκη ενόψει τελικού και ντέρμπι

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί την ομάδα του στο αποψινό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα την Πέμπτη στην Τρίπολη που χαρακτηρίζεται ορθά ως τελικός και του αιώνιου ντέρμπι με την Ομόνοια τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Σίγουρα δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του Εθνικού, όμως απο την άλλη ο Κετσπάγια θα θέλει να ολοκληρωθεί ο αποψινός αγώνας, χωρίς απρόοπτα όσον αφορά το αποτέλεσμα και φυσικά για να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του, για αυτά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Το πιο επιθυμητό σενάριο για τους

''γαλαζοκίτρινους'' με όσα μας έδειξαν τις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι να καθαρίσουν τον αγώνα όσο το δυνατό πιο σύντομα , ώστε να δοθεί η ευκαρία για να μην εξαντλήσουν περισσότερες δυνάμεις και φυσικά για να δοθεί η ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να κάνει τις αλλαγές που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σίγουρα αν ο ΑΠΟΕΛ μετατραπεί και απόψε σε ''πολυβόλο'' θα είναι ότι καλύτερο για τις σημαντικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Απόψε αναμένεται αρκετός κόσμος στο Γ.Σ.Π και αυτό πιθανό να βοηθήσει τους παίκτες για να δείξουν ξανά τις αρετές τους και να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Φυσικά το μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να πάρει τους τρείς βαθμούς και να αυξήσει τη διαφορά , αφου αυτή την αγωνιστική θα του δοθεί η ευκαιρία ενόψει του αυριανού ντέρμπι ΑΕΚ-Ομόνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα