Kίνηση ανθρωπιάς απο τον Άλεξ Ντα Σίλβα

Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (08/12) αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Φανούριο Κωνσταντίνου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννα Αλαβανία και τον ποδοσφαιριστή Άλεξ Ντα Σίλβα.



Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άλεξ Ντα Σίλβα στους Υπεύθυνους του Συνδέσμου, το οποίο προέκυψε μέσα από την ανάδειξη του Βραζιλιάνου άσσου ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής

του μήνα Νοεμβρίου από την χορηγό εταιρεία Carlsberg.


Ο Άλεξ Ντα Σίλβα, μέσω μίας μικροσκελούς δήλωσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός αυτό και την επίσκεψη του στον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες:

«Είναι από τα σημαντικότερα βραβεία που έλαβα ποτέ, καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω με τον τρόπο μου κάποια παιδάκια τα οποία μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη χορηγό εταιρεία και ταυτόχρονα να συγχαρώ όλο το προσωπικό του συνδέσμου για το εξαίρετο έργο το οποίο επιτελούν. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρω να ξανακερδίσω τον συγκεκριμένο θεσμό, έτσι ώστε να βοηθήσω εκ νέου τον σύνδεσμο».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα