Joanna Krupa - Εμφάνιση καυτή σαν λάβα στην 35η επέτειο PETA

Με το στόμα ανοικτό άφησε τους παρευρισκομένους, στην 35η Επέτειο του διεθνούς οργανισμού PETA, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Joanna Krupa.

H καυτή Πολωνέζα, θέλησε να "ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά" του καυτού κορμιού της, αφού εμφανίστηκε με ένα βραδινό φόρεμα άκρως αποκαλυπτικό. Κατά πόσο πρόκειται περί φορέματος με την πραγματική έννοια της λέξης είναι κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση καθώς το πάνω μέρος του ρούχου της αποτελούνταν μοναχά από μία κολλητική ταινία διακοσμημένη με λαμπερούς κρυστάλλους, η οποία έκρυβε με πολύ περίτεχνο τρόπο τις θηλές του στήθους της.

Ως φυσικό επακόλουθο, τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν αν αναβοσβήνουν κατά την έλευσή της στο κόκκινο χαλί. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν γεμίσει απο φωτογραφίες της κατά τη βραδινή της επίσκεψη στο πάρτυ της επετείου της PETA.

Ας αναφερθεί σε αυτό το σημείο πως η PETA, που εορτάζει 35 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί μια διεθνή οργάνωση ατόμων που προασπίζουν τον ηθικό τρόπο στη μεταχείριση των ζώων. (People for the Ethic Treatment of the Animals)

Φωτογραφίες από dailystar.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα