G C School of Careers - Φιλανθρωπικό Fashion Show

Ο όμιλος Δημοσίων Σχέσεων του G C School διοργανώνει Φιλανθρωπικό Fashion Show στο «The Mall of Cyprus Λευκωσίας» στην είσοδο 1, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 από τις 14.30-19.30. Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαθήτριες του G C School να συμμετέχουν στο Fashion Show φορώντας δημιουργίες

της σχεδιάστριας μόδας Χριστιάνας Σωκράτους. Θα διατίθενται προς πώληση γούρια 2017 και χειροποίητες κατασκευές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Ο αυτισμός είναι μια πολύπλοκη αναπτυξιακή διαταραχή που τυπικά εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων 3 χρόνων της ζωής. Εμφανίζεται σε ποσοστό 4/1 σε αγόρια από κορίτσια και δεν έχει επιλεκτικότητα σε φυλές, εθνικότητες και κοινωνικές ομάδες.

Ο αυτισμός επιδρά στην φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου στις περιοχές της κοινωνικής αντίδρασης και της επικοινωνίας. Τα παιδιά και οι ενήλικες με αυτισμό έχουν τυπικές δυσκολίες στην λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, την κοινωνική συναναστροφή και τις δραστηριότητες παιχνιδιού και ελεύθερου χρόνου. Η διαταραχή τους δυσκολεύει να επικοινωνήσουν με τους άλλους και να σχετιστούν με τον έξω κόσμο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

· Fashion Show από μαθήτριες του σχολείου με δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Χριστιάνας Σωκράτους, στις 18.00

· Θα συμμετέχει η χορωδία του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου G C School, στις 17.00

· Γούρια 2017 και χειροποίητα αντικείμενα από τον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου

www.gcsc.ac.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα