Roberto Cavalli Paradiso Assoluto νέο «παραδεισένιο» άρωμα

Ένας επίγειος παράδεισος…

Το νέο άρωμα Paradiso Assoluto του οίκου Roberto Cavalli, αιχμαλωτίζει αρώματα από παραδεισένιο κήπο και είναι η τρίτη προσθήκη της σειράς Paradiso. Το Roberto Cavalli Paradiso σχεδιάστηκε από τη μετρ της αρωματοποιίας, Louise Turner και στο εσωτερικό του «αιχμαλωτίζει» τον κήπο της Εδέμ, αποτελώντας έναν έξοχο συνδυασμό ξυλώδους και λουλουδένιου αρώματος για γυναίκες.

Ένα

αισθησιακό και γοητευτικό άρωμα, που ξυπνά τις αισθήσεις

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και λαμπερό άρωμα, με νότες κορυφής που παίρνουν φωτιά, χάρη στις διαφορετικές κατηγορίες ροζ πιπεριού. Στη συνέχεια, μια σαρκική νότα καρδιάς από άγριο γιασεμί παρασύρει τις αισθήσεις, αποκαλύπτοντας μια πολυτελή απόχρωση ηδονής και αισθησιασμού. Η βάση του, περιγράφεται ως αισθησιακή και κρεμώδης με νότες από πατσουλί, σανδαλόξυλο και βανίλια.

Εμπνευσμένο από την αυγή πάνω από τη Μεσόγειο

Το μπουκάλι που φιλοξενεί το άρωμα, εκφράζει τέλεια το περιβάλλον του. Καλλιτεχνικά λαξευμένο στο σχήμα ενός διαμαντιού, ενώ το πολύπλευρο καπάκι, σαν από κρύσταλλο, συγκεντρώνει το φως, δημιουργώντας λαμπερές αποχρώσεις κόκκινου. Ένα μεταλλικό δαχτυλίδι αγκαλιάζει αισθησιακά τον λαιμό αυτού του μπουκαλιού – κόσμημα, που φέρει ως υπογραφή το μονόγραμμα του Roberto Cavalli, ως υπερήφανη εγγύηση αδιαπραγμάτευτης κομψότητας.

To άρωμα διατίθεται σε μορφή Eau de Parfum σε 30, 50 and 75 ml.

Keywords
Τυχαία Θέματα