Aπόλλων: Συμπληρώθηκε το παζλ με Τιάγκο Γκόμες

Ο Τιάγκο Γκόμες αποτελεί και επίσημα από το απόγευμα χθες το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα για τον Απόλλωνα και τον ποδοσφαιριστή που συμπλήρωσε το παζλ του φετινού ρόστερ.

Ο 30χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός ήρθε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Κύπρο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο ενός έτους με τη λεμεσιανή ομάδα. Ο Γκόμες αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπράγκα και ήρθε να αντικαταστήσει

στο ρόστερ του Απόλλωνα τον Ντουντού Παραΐμπα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Άρη και θα μείνει έξι μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μια ενδεκάδα μετεγγραφές
Η απόκτηση του Πορτογάλου ανεβάζει τις μετεγγραφές που έκανε η λεμεσιανή ομάδα στις 11. Ο Απόλλωνας απέκτησε τους Κίσσα (τερματοφύλακας), Ντουντού, Γκόμες (αριστεροί μπακ), Βινίσιους, Ρομπέρζ, Καρώ (κεντρικοί αμυντικοί), Μπεντόγια (μέσος), Αλεχάντρο, Σαρδινέρο (φτερά), Πίεχ, Ράτκοβιτς (επιθετικοί). Ο Απόλλωνας πήρε και αρκετούς νεαρούς, που είτε στελεχώνουν την εφηβική του ομάδα, είτε έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Και τώρα ΑΕΖ
Στο αγωνιστικό, μετά το χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια προς τιμήν του Νούνο Ασίς, ο Πέδρο Εμάνουελ θα αρχίσει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΖ, που ακολουθεί στη Λάρνακα. Θα είναι ένα ακόμα παιγνίδι στο οποίο ο Απόλλωνας θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδα που θα παίξει πολύ αμυντικά, και στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι ποδοσφαιριστές να μάθουν να αντιμετωπίζουν τέτοιους αντιπάλους, έτσι ώστε να καταφέρνουν να πετυχαίνουν εκείνο το ένα γκολ, το οποίο θα τους δίνει τη νίκη.
Μέσα στα 30 καλύτερα τέρματα όλου του κόσμου ψηφίστηκε το γκολ που πέτυχε ο Αρκάντιους Πίεχ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ. Το γκολ του Πολωνού πήρε την 29η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα