Aπόλλων: Και τώρα η Ομόνοια

Ο Απόλλων ξέσπασε απέναντι στον Εθνικό Άχνας και πήρε τη νίκη ψυχολογίας που χρειαζόταν. Το ζητούμενο όμως για τους ''κυανόλευκους'' είναι να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα του Πέδρo Eμανουέλ έχει πολλά να αποδείξει απέναντι στην Ομόνοια. Με μια νίκη θα στείλει το μήνυμα ότι παραμένει ισχυρός για την υλοποιήση του πολυπόθητου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα , απέναντι στην Ομόνοια που θέλει να κάνει και αυτή με

τη σειρά της , την αντεπίθεση της.

Υπάρχει πιστη και αισιοδοξία ότι ο Απόλλων θα παρουσιαστεί ψυχωμένος και αποφασισμένος για να κάνει το διπλό στη Λευκωσία, ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου του και παράλληλα να επιστρέψει για καλά η αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Πάντα μια νίκη σε αγώνα ντέρμπι έχει πολλά οφέλη και ο Απόλλων θέλει να τα καρπωθεί.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι ''κυανόλευκοι'' να τριτώσει το κακό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήδη έχασε πέντε βαθμούς στις αναμετρήσεις με Ένωση και Σαλαμίνα. Οι Απόλλωνίστες περιμένουν πολύ περισσότερα και θέλουν το ερχόμενο Σάββατο να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα