Aποχαιρέτησε τη Σαμπντόρια ο Μιχαΐλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τη Σαμπντόρια μέσω επιστολής του προς τους οπαδούς της ομάδας. Φαβορί για να τον διαδεχτεί ο Βάλτερ Τζένγκα.

Μετά από μία εξαιρετική παρουσία στον πάγκο της Σαμπντόρια ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ετοιμάζεται για νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις. Μέσω ανοιχτής επιστολής που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε στους οπαδούς την αποχώρησή του από τους "μπλουτσερκιάτι" κάνοντας λόγο για μία δύσκολη απόφαση απο την πλευρά του.

"Αγαπητοί

οπαδοί της Σαμπντόρια, έφτασε για μένα η πιο δύσκολη στιγμή, αυτή των αποχαιρετισμών. Αυτές είναι οι τελευταίες μου λέξεις ως τεχνικός της Σαμπντόρια, η περιπέτειά μου κλείνει εδώ", αναφέρει αρχικά στην επιστολή του ο Μιχαΐλοβιτς, στην οποία σημειώνει μεταξύ άλλων:

"Αφήνω ένα γκρουπ από καλά παιδιά και καλούς παίκτες που ωρίμασαν πολύ σε αυτά τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, πέντε από αυτούς κλήθηκαν μάλιστα στην εθνική ομάδα της Ιταλίας. Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχουμε κάνει σε αυτά τα δύο χρόνια και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι επίσης ο σύλλογος και οι οπαδοί.

Θα ήταν εύκολο να μείνω εδώ όπου ξέρω ότι όλοι με εκτιμούν. Θεωρώ όμως ότι θα ήταν άδικο για την βελτίωσή μου και ίσως για την ανάπτυξη της ομάδας. Έθεσα στον εαυτό μου έναν στόχο και τον πέτυχα. Τώρα ψάχνω μία άλλη πρόκληση.

Φεύγω με ένα μεγάλο χαμόγελο επειδή αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει στη Σαμπντόρια και που έχω κάτσει στον πάγκο της. Αφήνω τη Σαμπντόρια χωρίς να έχω προς το παρόν κάποια άλλη ομάδα ή να έχω ανοίξει κάποια διαπραγμάτευση.

Θα επιστρέψω στο "δικό μου" στάδιο και δεν θα είμαι ποτέ αντίπαλος επειδή η Γένοβα θα παραμείνει το σπίτι μου. Καλή τύχη, γεια σε όλους και Φόρτσα Σαμπντόρια για πάντα".

Ο Τζένγκα πλησιάζει στη "Σαμπ"

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Βάλτερ Τζένγκα φαίνεται πως κέρδισε τη μάχη έναντι των Πάουλο Σόουζα και Μαουρίτσιο Σάρι και θα είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Σαμπντόρια.

Ο 55χρονος ταξιδεύει από το Ντουμπάι στη Ρώμη όπου θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με τον πρόεδρο των "μπλουτσερκιάτι", Μάσιμο Φερέρο, για να δώσουν τα χέρια, με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως προτιμήθηκε καθώς ήταν η πιο προσιτή οικονομικά λύση από τη στιγμή που δεν δεσμεύεται με κάποιον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα