Χυλόπιτα" Τουρέ στην Ίντερ

Όνειρο θερινής νυκτός θα παραμείνει για την Ίντερ η απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ, καθώς ο Ιβοριανός μέσος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε τους λόγους για την επιλογή του.



"Μένω σίγουρα στη Σίτι, οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Ο στόχος μου φέτος είναι να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία μου και με την ενίσχυση που θα έχουμε, θα δούμε σίγουρα μία Μάντσεστερ Σίτι πιο δυνατή τη νέα

χρονιά", τόνισε ο Τουρέ σε συνέντευξή του στο "MEN sport" και συνέχισε:

"Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League επειδή η Σίτι είναι στη σκιά της Γιουνάιτεντ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συχνά οι οπαδοί τους λένε πως είναι από πάνω επειδή έχουν ήδη κερδίσει το Champions League.

Θέλω να πάρουμε αυτό το τρόπαιο για τους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα. Σε αυτή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχα πολλά προβλήματα, από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής.
Ο Τουρέ έχει ήδη κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά αυτό που του λείπει είναι το τρόπαιο του Champions League

Τώρα έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ και να προσπαθήσω να είμαι στο τοπ για την ερχόμενη σεζόν. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Σίτι μέχρι το τέλος.

Πιστεύω ότι είναι ο πρώτος σύλλογος στον οποίο βρέθηκα όπου οι οπαδοί τραγούδησαν το όνομά μου για τόσο πολύ καιρό. Έχω φίλους, πρόσωπα γύρω μου, οπαδούς που τραγουδούν πάντα το όνομά μου.

Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα", κατέληξε ο έμπειρος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα