Aνόρθωση: Σημαντική στροφή και τώρα Εθνικός

Τέλος οι πανηγυρισμοί για την νέα σπουδαία νίκη. Στην Ανόρθωση άφησαν ήδη πίσω τους , τον αγώνα με την Σαλαμίνα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εθνικό Άχνας.

Μια πολύ σημαντική στροφή η 16η αγωνιστική για την Μεγάλη Κυρία διότι αν κάνει στο ακέραιο το καθήκον της και περάσε ανώδυνα την έξοδο της στο Δασάκι τότε θα έχει διπλό βαθμολογικό κέρδος, αφου είναι γνωστό ότι αύριο θα αναμετρηθούν ΑΠΟΕΛ

και ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής , ενώ ο Απολλων θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία , αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει μόνη στην Κορυφή ή να αυξήσει τη διαφορά της απο ΑΠΟΕΛ και Απόλλων.

Όμως το πιο σημαντικό δεν θα είναι τι θα κάνουν οι αντιπάλοι της , αλλα το τι θα πράξει η Ανόρθωση. Η ομάδα του Αντρέ Πάους θα επιδιώξει σε ένα ακόμη αγώνα να δείξει χαρακτήρα και να στείλει ξανά το ξεκάθαρο μηνυμα ότι είναι αποφασισμένη να δώσει την μάχη μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου. Όπως έπραξε με την Σαλαμίνα. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ , όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην 11η φετινή της επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα