Aνόρθωση: Η ώρα του Λάρκου και των παικτών

Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση στην Ανόρθωση; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα των φίλων της «Κυρίας», μετά την πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.



Βαθμολογικά, βεβαίως, είναι αναστρέψιμη. Από την στιγμή που οι διαφορά από την τρίτη θέση είναι τέσσερις βαθμοί και απομένουν εφτά αγωνιστικές, υπάρχει μεγάλο περιθώριο για την ολική ανατροπή και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το ερώτημα έγκειται στο κατά πόσο η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η διοίκηση πιστεύει στο Λάρκου,

αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Αγωνιστικά η ομάδα δείχνει να χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνδράμουν καταλυτικά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση δεν δίστασε να «ρίξει την μπάλα» στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αναμένοντας να φανούν συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους, αφήνοντας στην άκρη το κακό πρόσωπο του τελευταίου καιρού. Ένα αγωνιστικό πρόσωπο χωρίς πάθος και αγωνιστική πειθαρχία, που πολλές φορές άγγιζε και την αδιαφορία. Με την έλευση του Λάρκου πιστεύεται ότι θα επανέλθει ο ενθουσιασμός στα αποδυτήρια και οι παίχτες θα αποκτήσουν ξανά κίνητρο, πραγματοποιώντας την αντεπίθεση τους.

Η διακοπή έρχεται γάντι, όπως και το παιχνίδι μετά τη Σαλαμίνα. Είναι μια καλή ευκαιρία για επάνοδο στις νίκες και αλλαγή του κλίματος. Από την άλλη δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο Εντλόβου υποφέρει από διάστρεμμα στο πόδι, ο Κάλβο θα περάσει από εξετάσεις, οι Αβραάμ, Νούχου και Πέλε προέρχονται από τραυματισμό ενώ ο Λαϊφης έχει δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα