55,000 ναυτικοί σε πλοία εταιρειών- μελών του ΚΝΕ

Περίπου 55,000 ναυτικοί εργάζονται στα πλοία που ελέγχουν οι εταιρείες/ μέλη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο, με την ευκαιρία της Ημέρας του Ναυτικού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Ιουνίου όπως καθορίστηκε από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΔΝΟ).

Σύμφωνα με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, η φετινή “Ημέρα του Ναυτικού” έχει ως θέμα την «Καριέρα στη Θάλασσα» και στοχεύει στην προώθηση του ναυτικού επαγγέλματος.

"Η προοπτική ναυτικής απασχόλησης

είναι μεγάλη και τα εξαιρετικά εργασιακά οφέλη και εμπειρίες θα πρέπει να καταστούν κριτήρια επιλογής των νέων για καριέρα στη θάλασσα.

Ως ένδειξη λοιπόν, τιμής και εκτίμησης για τους ναυτικούς που εργάζονται και επιτυχώς πλοηγούν τον παγκόσμιο στόλο με στόχο να μεταφέρουν όχι μόνο εμπορεύματα αλλά και την πρόοδο και ανάπτυξη του πλανήτη μας, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι συμβάλλουν έμπρακτα στη σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και της κοινωνικής διαβίωσης", αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι στα πλοία που ελέγχουν οι εταιρείες-μέλη του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου εργοδοτούνται περίπου 55,000 ναυτικοί για τους οποίους "η κυπριακή ναυτιλιακή οικογένεια, αισθάνεται υπερήφανη".

"Αυτή τη μέρα λοιπόν, οι ναυτικοί και οι οικογένειες τους, αξίζουν τις ευχαριστίες όλων μας" καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα