Στον χώρο που βρίσκεται ο φάκελος της Κύπρου ο Ομήρου

Τον χώρο όπου φυλάσσεται ο φάκελος της Κύπρου στη Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, συνοδεύομενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε

φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter, ο Γιαννάκης Ομήρου φαίνεται να βρίσκεται εκεί που φυλάσσονται τα περιβόητα αρχεία ερμητικά κλειστά εδώ και δεκαετίες. Όπως είναι γνωστό, τα αρχεία αυτά περιέχουν σημαντικά στοιχεία για το κυπριακό δράμα.

«Αυτή η συμβολικής αξίας και σημασίας ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό προσανατολισμό της Βουλής των Ελλήνων, κατά την τρέχουσα βουλευτική περίοδο, προς την κατεύθυνση της σταθερής υπηρέτησης του δικαιώματος των λαών για Δικαιοσύνη και Αλήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή της δήλωση η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Νωρίτερα, ο κ. Ομήρου παρέστη στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων. Τον κ. Ομήρου υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον ευχαρίστησε θερμά για την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση που επιδεικνύει στους αγώνες του Ελληνικού λαού, αλλά και για την υποστήριξή του στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα