Η Ericsson ανακοίνωσε το νέο ‘m-commerce’ portfolio της

01:28 23/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Λίγο πριν από το Mobile World Congress 2012, η Ericsson παρουσίασε το νέο εκτεταμένο πακέτο m-commerce λύσεων και υπηρεσιών, με σκοπό να επιταχύνει την πρόσβαση και τη διασύνδεση μεταξύ των αναδυόμενων ‘m-commerce’ οικοσυστημάτων και του κόσμου της οικονομίας, καλωσορίζοντας την επόμενη γενιά των mobile χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Η
Ericsson λανσάρει δύο νέες υπηρεσίες στο πλαίσιο του ‘m-commerce’ portfolio- το ‘Ericsson Converged Wallet’ και το ‘Ericsson Merchant Wallet’. Και οι δύο νέες υπηρεσίες θα παρουσιαστούν στην αίθουσα 6 στο Mobile World Services ενώ θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση των Ericsson Wallet Platform και Ericsson M-commerce Interconnect.

Το portfolio υπηρεσιών του ‘M-commerce’ της Ericsson έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο την υποδομή και τις λύσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη σύνδεση ‘m-wallets’ σε ένα παγκόσμιο m-commerce οικοσύστημα.

Το portfolio των υπηρεσιών θα επιταχύνει την εισροή εσόδων, την αύξηση της υιοθέτησης, την αποδοτικότητα κόστους και εκτέλεσης για τους παρόχους mobile δικτύων, τα χρηματοδοτικά ιδρύματα, τις εταιρείες ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο και το λιανικό εμπόριο.

Το ‘Ericsson Converged Wallet’ μπορεί να ‘απελευθερώσει’ τις δυνατότητες του ‘m-wallet’ για τους παρόχους και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μεταφέροντας την ήδη πελατειακή βάση των περισσότερων από ένα δισεκατομμύρια καταναλωτών από την λύση ‘Ericsson Billing & Charging’ της Ericsson σε ‘m-wallets’.

Περίπου 1,6 δισ. άνθρωποι παγκοσμίως που χρησιμοποιούν ήδη ένα είδος πρώτης γενιάς m-wallet voice accounts, μπορούν πλέον εύκολα να μεταφερθούν σε επόμενης γενιάς ‘m-wallets’ μέσω του Ericsson Converged Wallet της Ericsson.

Η υπηρεσία ‘Merchant Wallet’ της Ericsson θα βοηθήσει μεγάλες εταιρείες του Διαδικτύου και των εμπόρων με μια λύση για πληρωμές, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών συναλλαγών νομίσματος, πόντους επιβράβευσης κ.α..

Η ‘Wallet Platform’ της Ericsson παρέχει λύσεις λογισμικού και ’φιλοξενεί’ υπηρεσίες για ασφαλείς και άνετες mobile χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, π.χ. μεταφορά χρημάτων από άτομο σε άτομο, πληρωμή λογαριασμών, εμπορικές πληρωμές και μικροδάνεια.

Το ‘M-commerce Interconnect’ της Ericsson λειτουργεί ως κόμβος ενός οικοσυστήματος για μεταφορά χρημάτων, συναλλαγές πληρωμών και υπηρεσιών μεταξύ των συνδρομητών mobile δικτύων και άλλων παρόχων υπηρεσιών (π.χ. τράπεζες, οργανισμοί μεταφοράς χρημάτων, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμής, πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου).

Οι νέες υπηρεσίες στο πλαίσιο του ‘m-commerce’ portfolio της Ericsson συνεχίζονται από την έναρξη του ‘M-commerce Interconnect’ που παρουσιάστηκε στο MWC του 2011. Σε συνέχεια του περυσινού Mobile World Congress, η υπηρεσία ‘Interconnect ‘ τέθηκε σε λειτουργία στις Φιλιππίνες μέσω της εταιρικής σχέσης των παρόχων Globe Telecom (GCash) και Smart Communications (Smart Money).

O Adam Kerr, Επικεφαλής του M-commerce στην Ericss
Keywords
Τυχαία Θέματα