Εντυπωσιάζουν οι νέες Smart TVs της Samsung

22:42 22/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο 2012 European Forum, η Samsung Electronics ενδυνάμωσε την ηγετική της θέση στην ευρωπαϊκή αγορά τηλεοράσεων, παρουσιάζοντας τρία νέα προϊόντα με τις τεχνολογίες Super OLED, LED
και Plasma.
Η βραβευμένη με το Best of Innovations Award Honoree στη CES 2012, Super OLED TV 55 ιντσών της Samsung, εντυπωσίασε το κοινό, καθώς ανακηρύχθηκε «τεχνολογικό αριστούργημα» από τους ειδήμονες της οικιακής ψυχαγωγίας και του σχεδιασμού. Μέσω μιας κρυστάλλινης οθόνης, η τεχνολογία Super OLED της Samsung προσφέρει την απόλυτη λεπτότητα και ρεαλιστική εικόνα.

Κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση στο European Forum 2012, οι νέες καινοτόμες σειρές τηλεοράσεων LED και Plasma, επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές διαχειρίζονται την εμπειρία της οικιακής τους ψυχαγωγίας και αλληλεπιδρούν με τις Smart TVs.

«Έξυπνη» Διαδραστικότητα (Smart Interaction) — Μία διαδραστική πλατφόρμα τηλεόρασης, που βασίζεται στις εξής λειτουργίες: Έλεγχος Κίνησης, Φωνητικές Εντολές και Αναγνώριση Προσώπου. Η έξυπνη διαδραστικότητα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην οικιακή ψυχαγωγία. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να τερματίσουν τη λειτουργία της τηλεόρασής τους, να θέσουν σε λειτουργία επιλεγμένες εφαρμογές ή να αναζητήσουν περιεχόμενο μέσω διαδικτύου, μιλώντας απλά σε όποια από τις 20 υποστηριζόμενες γλώσσες, και με μια κίνηση του χεριού τους μπορούν να διαλέξουν μία εφαρμογή ή να περιηγηθούν μέσω του web browser που διαθέτουν οι Smart TVs.

«Έξυπνο» Περιεχόμενο (Smart Content) — Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες από την τηλεόραση στις «έξυπνες» συσκευές, μέσω του cloud, να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του από εξειδικευμένο περιεχόμενο απευθείας από την τηλεόραση, να αποκτήσει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για τα παιδιά. Επιπλέον, μπορεί να απολαύσει την πληθώρα ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και βίντεο μέσω του Samsung Apps, του δημοφιλέστερου καταστήματος TV εφαρμογών, και του Samsung Media Hub.

«Έξυπνη» Αναβάθμιση (Smart Evolution) — Επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung για το 2012 θα δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να απολαύσουν νέες εμπειρίες, καθώς η τηλεόραση τους θα μπορεί να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο με την εγκατάσταση του Smart Evolution Kit. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές θα μπορούν να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις σε θέματα hardware και software, μέσω της ιδιόκτητης system-on-chip τεχνολογίας της Samsung, επεκτείνοντας τις «νέες τηλεοπτικές» εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.

Καθώς οι τηλεοράσεις γίνονται «εξυπνότερες», οι Samsung Smart TVs συγκεντρώνουν τα μέλη της οικογένειας στο σπίτι – φιλοξενώντας ένα νέο τρόπο παρακολούθησης τηλεόρασης. Oι σειρές τηλεοράσεων ES8000, ES7000 και PSE8000 προσφέρουν την ευκαιρία στους χρήστες, όχι μόνο να παρακολουθούν τηλεόραση, αλλά να έχουν πρόσβαση σε νέες προηγμένες υπηρεσίες, τόσο μέσω της τηλεόρασης, όσο και των φορητών συσκευών τους.

Family Story – Άλμπουμ φωτογραφιών που επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση των ει
Keywords
Τυχαία Θέματα