Η νέα μελισούλα της ΒenQ ήρθε και στην Ελλάδα

21:07 22/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Με όνομα που παραπέμπει στο γλυκό και τόσο χρήσιμο έντομο, αλλά και με μια αδυναμία στα… μήλα (Apple), η BenQ παρουσίασε ένα νέο συναρπαστικό μοντέλο προβολέα παλάμης.

O JoyBee GP2 με τον πανέμορφο σχεδιασμό του, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον κάθε κατόχου iPhone / iPod, χάρη στο ενσωματωμένο docking station που έχει για τις αγαπημένες αυτές συσκευές της Apple.

Όμως, οι πολλαπλές του δυνατότητες σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές
του επιδώσεις θα προκαλέσουν… ερωτικά τσιμπήματα ανεξάρτητα από το εάν κάποιος διαθέτει συσκευή της Apple. Χάρη στην HD ανάλυση του και την χαμηλής κατανάλωσης λάμπα 3LED που διαθέτει, ο Joybee θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στις κινηματογραφικές προβολές.

Ο προβολέας μάλιστα είναι τόσο ευέλικτος, που μπορεί να προβάλει ταινίες και αρχεία Microsoft Office χωρίς την χρήση υπολογιστή, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και με προαιρετική επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Φυσικά διαθέτει πολλές συνδέσεις – ανάμεσα τους και ψηφιακή είσοδο HDMI – ώστε να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο multimedia κέντρο ψυχαγωγίας.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά και τις προηγμένες δυνατότητες του, ο GP2 με το έξυπνο και ιδιαίτερο design θα γίνει το νέο αντικείμενο του πόθου, όχι μόνο ως ένα μοναδικό και ιδιαίτερο lifestyle gadget, αλλά και σαν ένας καλός και ευέλικτος προβολέας. Ψυχαγωγία, δουλειά ή απλά κάποιο χόμπι – ο GP2 ήρθε για να προξενήσει αίσθηση σε όλους και να κλέψει την παράσταση.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα