Υψηλές ταχύτητες από την υπηρεσία Δίοδος

Νέες υπερυψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο με VDSL έως και 50 MBps για φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας σε προνομιακό κόστος.


Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, στηρίζει την ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και παρέχει με την υπηρεσία ΔΙΟΔΟΣ προνομιακές ατομικές συνδέσεις στο Διαδίκτυο, με ταχύτητες πρόσβασης έως και 50 Mbps μέσω της τεχνολογίας VDSL.


Έτσι, διατίθεται από φέτος αποκλειστικά για τους φοιτητές και για το προσωπικό των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ το πρόγραμμα «OTE Double Play VDSL 50 για Φοιτητές», ένα πλήρες πακέτο ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο που προσφέρει γρηγορότερους ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως και 50 Mbps, ικανό να καλύψει τις προηγμένες διαδικτυακές ανάγκες ενός εξελιγμένου ακαδημαϊκού χρήστη.


Η παραγόμενη διαδικτυακή κίνηση δρομολογείται από το οπτικό δίκτυο νέας γενιάς ΕΔΕΤ, ενώ η πρόσβαση, ο εξοπλισμός και η υποστήριξη των χρηστών παρέχεται από τον ΟΤΕ. Το τελικό μηνιαίο κόστος για τους φοιτητές στην πρώτη προσφορά VDSL ανέρχεται στα 29,25 ευρώ το μήνα και είναι σημαντικά χαμηλότερο από τις αντίστοιχες λιανικές εμπορικές τιμές του ΟΤΕ.


Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://diodos.gsrt.gr/Common/Package.aspx?package=124


Keywords
Τυχαία Θέματα