Σύσκεψη για το λιμάνι της Πάτρας

Σε σύσκεψη σήμερα υπό τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη στο Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ. στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γ.Δημαράς, οι πρώην Δήμαρχοι Πάτρας κ.κ. Α.Καράβολας, Α.Φούρας και Ε.Φλωράτος καθώς και ο Πρόεδρος και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε. κ.κ. Ζεπάτος και Πλατυκώστας αποφασίσθηκαν τα εξής:

1. Την Παρασκευή 6 Μαΐου το Δ.Σ. του ΟΛΠΑ Α.Ε. θα συνεδριάσει για να συμφωνήσει με το περιεχόμενο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπέγραψαν ο Πρόεδρος
και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε. και ο Δήμος Πατρέων στις 30 Οκτωβρίου 2010 και να εισηγηθεί στον κ. Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ. να προβεί σε κάθε ενέργεια για την υλοποίηση του και την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στους πολίτες της Πάτρας.

2. Έκτος από τα έργα και λοιπές συμφωνίες απαραίτητες για τη λειτουργία του λιμένος, ο ΟΛΠΑ Α.Ε. δεν θα προχωρήσει σε δέσμευση τών υπό απόδοση χώρων με υποχρεώσεις προς τρίτους, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων.

3. Αποφασίσθηκε να συγκροτηθεί επιτροπή Νομικών με τη συμμετοχή του Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ., του Δήμου Πατρέων και του ΟΛΠΑ Α.Ε., για εξέταση και εξειδίκευση των υπολειπόμενων νομικών διαδικασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα