Στο Όσλο και ο Δημήτρης Δρούτσας

Σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Δημήτρης Δρούτσας θα αναχωρήσει για το Όσλο προκειμένου να συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε συνέδριο που διοργανώνει η "δεξαμενή σκέψης" Policy Network, με τη συμμετοχή
του νορβηγού Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Δρούτσας είχε συνάντηση στο γραφείο του, παρουσία και του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Σπύρου Κουβέλη, με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για τη Δράση σχετικά με το Κλίμα κα Κόνι Χέντεκαρτ.

Το ερχόμενο Σάββατο, 14 Μαΐου ο ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη κ. Αμπντούλ Χατίντ, ο οποίος θα επισκεφθεί την Αθήνα.

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ο ΥΠΕΞ κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Ρώσο αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γκρούσκο, με τον οποίο θα συμμετάσχουν, τη Τρίτη 17 Μαϊου, στο κοινό ελληνο-ρωσικό Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου ο Υπουργός θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Economist, που θα λάβει χώρα στο Grand Resort στο Λαγονήσι, όπου θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Driving the foreign Policy agenda in view of the current developments in the region”.
Keywords
Τυχαία Θέματα