Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς

18:00 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι κυρίες που μας εντυπωσίασαν φέτος με τις κομψές εμφανίσεις τους είναι η μία καλύτερη από την άλλη...



Στη φετινή απονομή των βραβείων για τις «Γυναίκες της χρονιάς», οι τουαλέτες που διάλεξαν οι υποψήφιες celebrities αλλά και όσες βραβεύτηκαν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αντικαθιστώντας πρόχειρα σύνολα και ρούχα της τελευταίας στιγμής που έχουμε δει σε παλαιότερες εκδηλώσεις, η φετινές επιλογές των εγχώριων star προκάλεσαν την καλοπροαίρετη έκπληξή μας και φυσικά το θαυμασμό μας. Απολαύστε τις ομορφότερες παρουσίες
της βραδιάς.




Η Ελένη Πετρουλάκη αποτελεί συνώνυμο του fitness και της υγιεινής ζωής. Με το αψεγάδιαστο κορμί της θα μπορούσε να αναδείξει οτιδήποτε διάλεγε. Επιλέγοντας όμως μία καταπληκτική μακριά τουαλέτα σε λαδί- πράσινη απόχρωση και με περίτεχνο γεωμετρικό μπούστο, επιβεβαιώνει πως μαζί με τα υπόλοιπα έχει και ένα αξιέπαινο γούστο.




Η Νάντια Μπουλέ επενδύει σε μία κίτρινη φωτεινή τουαλέτα με τονισμένενους ώμους που αφήνει την καλογυμνασμένη της πλάτη σε κοινή θέα. Πιάνοντας τα μαλλιά της σε μία υπέροχη ψηλή αλογοουρά το κορίτσι του «Dancing with the stars» κερδίζει το «μπράβο» μας.




Η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη ήταν μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς. Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συνοδευόμενη από το σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, η νεαρή παρουσιάστρια κατάφερε να ξεπεράσει το μόνιμο άγχος όλων των γυναικών που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα και να λάμψει μέσα από το μάξι βαθύ μπλε φόρεμά της που διέγραφε μοναδικά την υπέροχη κοιλίτσα της.




Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ήταν η οσκαρική εμφάνιση που αναβάθμισε το θεσμό, τοποθετώντας την αυτόματα εκτός συναγωνισμού ανάμεσα στις υπόλοιπες καλοντυμένες κυρίες. Φορώντας μία συγκλονιστική τουαλέτα Monique Lhuillier σε nude απόχρωση, την οποία συνδύασε με Bottega Veneta clutch, ξεχώρισε λάμποντας μέσα από τα δεκάδες μικροσκοπικά κεντημένα κρύσταλλα. Η παρουσία της αξίζει μόνο το «άριστα» και τίποτα λιγότερο.




Η Μπέττυ Μαγγίρα θύμισε κάτι από την εμφάνιση της top model Gisele στο αμερικάνικο MET Gala της προηγούμενης εβδομάδας. Με κόκκινο της φωτιάς σε μακρύ μήκος και κόκκινο στα χείλη, δε θα υπερβάλλαμε αν της τραγουδούσαμε, «βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά».




Οι υπόλοιπες καλοντυμένες της βραδιάς φαίνεται να πήραν «όρκο λευκής συμφωνίας» καθώς εντυπωσίασαν φορώντας τις ίδιες αποχρώσεις.




Η «εθνική» μας παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, δεν έκανε καμία προσπάθεια να εντυπωσιάσει, αλλά τα κατάφερε. Φορώντας ένα λιτό λευκό φόρεμα και μία ροζ πασμίνα στους ώμους, αδιαφόρησε για τους κανόνες του κόκκινου χαλιού και έδειξε τη χαλαρή της διάθεση πιο ανανεωμένη από ποτέ.




Η Μαίρη Σινατσάκη, επένδυσε σε μία αρχαιοελληνική μάξι του
Keywords
Τυχαία Θέματα