Συνάντηση του Κ. Παπούλια με εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ

Για "το μέλλον της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας" ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Ο Πρόεδρος της συνδικαλιστικής οργάνωσης Νίκος Φωτόπουλος ευχαρίστησε τον Κάρολο Παπούλια για την σημερινή συνάντηση και σημείωσε ότι ο Πρόεδρος "μας άκουσε με προσοχή και εξέφρασε τις δικές του ευαισθησίες και ανησυχίες, τις οποίες λάβαμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν".

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν ο ίδιος αισθάνεται συνδικαλιστής-τσιφλικάς (ενν. αναφορά του προέδρου
της ΝΔ, κατά τη σημερινή του ομιλία, σε συνδικαλιστές ΔΕΚΟ, "που συμπεριφέρονται σαν τσιφλικάδες της δημόσιας περιουσίας"), ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε: "Σε καμία περίπτωση. Και το λέω γιατί το Ε9 μου και οι καταθέσεις μου είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να με αποκαλέσει τσιφλικά".

Ζήτησε δε να ανοίξουν οι λογαριασμοί και να ελεγχθεί το "Πόθεν έσχες" όλων των συνδικαλιστών και όλων των πολιτικών, προκειμένου, όπως είπε, "να αποκαλυφθεί ποιοί είναι οι πραγματικοί τσιφλικάδες, οι πραγματικοί έχοντες και κατέχοντες" και επανέλαβε ότι η ΓΕΝΟΠ παραμένει σταθερά και ανυποχώρητα στον δρόμο του αγώνα. "Χαρακτηρισμοί τέτοιοι δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Θα κάνουμε το χρέος μας και το καθήκον μας ανεξαρτήτως τιμήματος, γιατί έχουμε μάθει να περπατάμε στη ζωή με ψηλά το κεφάλι", τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα