Ο Στρος Καν "εκτελεί" Σαρκοζί

ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «Comprehensive» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Αποφάσισε ο Στρος-Καν "να πάρει το αίμα του...πίσω" απο τον Νικολά Σαρκοζί, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον διεθνή διασυρμό του και την απόσυρση του απο την "κούρσα των προεδρικών εκλογών" - γιατί "τότε" ήταν ο Νο1 αντίπαλος του Σαρκοζί.
Και με συνέντευξη του στον Βρεττανικό Guardian προχωρά σε αποκαλύψεις που μάλλον θαβουν οριστικά τις όποιες ελπίδες του Σαρκοζί να κερδίσει τον...Ολάντ!
Μιλώντας πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο ΄Εντγουαρντ Τζέι Επστάιν, συγγραφέα του βιβλίου «Τρεις ημέρες του Μαϊου» (που κυκλοφορεί τη Δευτέρα στη Βρετανία) ο Ντομινίκ Στρος Καν αποκαλύπτει οτι οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν παγιδεύσει τα επτά κινητά τηλεφωνα που διέθετε τότε, καθώς και τα προσωπικά του e-mail, κι αυτό του το αποκάλυψε μια στενή του φίλη που εργαζόταν στο επιτελείο του κόμματος του Σαρκοζί.
Επίσης, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών ερευνών(ντεντέκτιβς) Guidepost Solutions που ερευνά ακόμα και σήμερα την υπόθεση, ο επικεφαλής ασφαλείας του ξενοδοχειου Σοφιτέλ, γνώριζε εκ των προτέρων την άφιξη του Στρος Καν, παρόλο που ο ίδιος δεν είχε ειδοποιήσει κανένα.
Επίσης συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, που να θυμίσουμε ανήκει στην γαλλική επιχείρηση "Ακορν",ιδιοκτήτης της οποίας είναι στενός φίλος του Σαρκοζί, λειτούργησαν με ύποπτη συμπεριφορά και αρνήθηκαν να μιλήσουν στις αρχές. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΔΝΤ δηλώνει ευθέως οτι η όλη υπόθεση ήταν στημένη απο τον Σαρκοζί, παρόλο που δεν αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καμαριέρα, η οποία, όπως λέει, μπήκε στο δωμάτιο του, ακριβώς γι αυτό το σκοπό(και με αυτή την "εντολή").
Ο κ. Στρος Καν μιλά και στην περίπτωση της Ελλάδας - και μας αφορά ΑΜΕΣΑ. Όπως αποκαλύπτει, την ημέρα της σύλληψής του πήγαινε στο Βερολίνο για να πείσει την Αγκελα Μέρκελ να συναινέσει στο σχέδιο με την κωδική ονομασια «Comprehensive» που αφορούσε μια δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους και θα έβγαζε - απο τότε - τη θηλιά απο το λαιμό της χώρας μας. Με την "καμαριέρα" ο Σαρκοζί απαλλάχθηκε απο την υποψηφιότητα του Στρος-Καν και η Μέρκελ απο το σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας. Σήμερα ομως ο Στρος-Καν θελει να πετάξει εκτος Προεδρίας τον Σαρκοζί και την Μέρκελ εκτος...σχεδίων. Και έπεται συνεχεια...(θα θέλαμε παρα πολύ να πληροφορηθούμε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου Comprehensive που ακυρώθηκε τότε...)
Keywords
Τυχαία Θέματα