Ένοχοι η μητέρα και ο παππούς μιας 4χρονης που δολοφονήθηκε

Ισραηλινό δικαστήριο έκρινε σήμερα ένοχους τη μητέρα και τον παππού της τετράχρονης Ρόουζ Πίζεμ, η οποία είχε βρεθεί νεκρή το 2008, μέσα σε μια βαλίτσα, στον πυθμένα ενός ποταμού του Τελ Αβίβ.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν τον Μάιο του 2008 και οι αρχές, αλλά και απλοί πολίτες, ξεκίνησαν μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Η Ρόουζ βρέθηκε νεκρή τον Σεπτέμβριο από δύτες στον ποταμό Γιαρκόν.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους για ανθρωποκτονία τον Ρόνι Ρον, τον παππού της μικρής, και τη μητέρα της Μαρί-Σαρλότ Ρενό, η οποία φέρεται να σχεδίασε το φόνο. Η ποινή που αντιμετωπίζουν
και οι δύο είναι ισόβια κάθειρξη.

Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, ο γιος του Ρόνι Ρον και η Μαρί-Σαρλότ Ρενό παντρεύτηκαν στη Γαλλία, σε εφηβική ηλικία, αφού γεννήθηκε η κόρη τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι επισκέφθηκε το Ισραήλ όπου η Μαρί-Σαρλότ ερωτεύτηκε τον πεθερό της και μετακόμισε στο σπίτι του.

Ο πατέρας της Ρόουζ πήρε το παιδί και γύρισε στη Γαλλία, όμως η μητέρα της προσέφυγε στα γαλλικά δικαστήρια που της έδωσαν την κηδεμονία της μικρής και το δικαίωμα να την πάρει μαζί της στο Ισραήλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα