Θέλει να μείνει ο Αντσελότι

19:35 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Παρά το επώδυνο φινάλε της 2ης του σεζόν στον πάγκο της ο Κάρλο Αντσελότι...  δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει στην Τσέλσι και την επόμενη  αλλά παραδέχεται ότι είναι προετοιμασμένος για όλα. Ακόμη και για την απόλυσή του.
Ο  Ιταλός τεχνικός των «μπλε» μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ και θέλησε να ρίξει τους τόνους μεταθέτοντας τις αποφάσεις στο τέλος της σεζόν. «Δεν ξέρω ποιό θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν η διοίκηση θα κρίνει αν θέλει να με κρατήσει η όχι. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι
μπορούμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό» είπε ο Αντσελότι που πέρυσι στην παρθενική του σεζόν με τους «μπλε» τους οδήγησε στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.
Για να προσθέσει: «Η προηγούμενη σεζόν ανήκει στο παρελθόν. Όλοι ήταν χαρούμενοι πέρυσι με το νταμπλ. Φέτος δεν ήταν και τόσο καλά για εμάς τα πράγματα όμως μένουν ακόμη εφτά αγώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι φταίει, τι χρειαζόμαστε για του χρόνου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε κάπου τις ευθύνες ή να μιλήσω για το μέλλον μου. Απλά δεν είναι η σωστή στιγμή. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κριθούμε όλοι στο τέλος της σεζόν».
Τέλος για τη σχέση του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο «Καρλέτο» επεσήμανε:
«Μέχρι τώρα η σχέση μου με τη διοίκηση εδώ είναι φανταστική. Με υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αν στο τέλος αποφασίσει ότι δεν τα πήγα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γιατί θα ήθελα να παραμείνω εδώ. Θα με έκανε πολύ χαρούμενο μια τέτοια εξέλιξη».
Μοναδικός πλέον στόχος για τους Λονδρέζους έπειτα και από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι να τερματίσουν όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία με την 3η θέση να μοιάζει ο πλέον ρεαλιστικός καθώς τους χωρίζουν αρκετοί βαθμοί από το δίδυμο των πρωτοπορών  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  (11 αλλά και ένα ματς περισσότερο) και Άρσεναλ (έξι).

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα