Aπάντηση ανάρτησης για ON TELECOMS

Σε σχέση με την ανάρτηση ως προς το χρυσό router της ON TELECOMS...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/on-telecoms.html
Θα ήθελα να απαντήσω στον κύριο ότι αυτά που αναφέρει δεν ισχύουν γιατί και εγώ είμαι ένας από τους πρώτους συνδρομητές της on Telecoms και εδώ και 4
χρόνια στο δίκτυο της δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα το όποιο να προηλθε από υπαιτιότητα της ΟΝ .

Επίσης φαντάζομαι ότι ο κύριος αυτός όπως και εγώ θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπογράφοντας ένα συμβόλαιο θα πρέπει να διαβάσει και τους ορούς του συμβολαίου και αν δεν το έχει κάνει κακός γιατί τώρα πήγε σε έναν καινούργιο παροχή και αν αποσυνδεθεί από εκεί θα ξαναδιαβάσουμε κάποια ανάρτηση του στην οποία πάλι θα βρίζει τον καινούργιο παροχή του, για παρομοίους λόγους που βρίζει τώρα την ΟΝ.


θα ήθελα λοιπόν να θυμίσω στον φίλο ότι τα 65 ευρώ δεν αφορούν τον εξοπλισμό ο όποιος δίνεται με την μορφή χρησιδανείου και όχι δωρεάν και ότι τα 65 ευρώ αφορούν το κόστος ενεργοποίησης το όποιο σίγουρα θα το έχει πληρώσει και στον καινούργιο παροχή του για την ενεργοποίηση της γραμμής του.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ???????

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤROMAKTIKOU

Aναγνώστης

------------------

Απάντηση στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/on-telecoms.html

Καλά φίλε χαλάρωσε λιγάκι. Αυτή η απαράδεκτη τακτική κάποιων να τα ισοπεδώνουν όλα πια και να λένε την μία ανακρίβεια μετά την άλλη.
Όντας κι εγώ συνδρομητής της ΟΝ έχω να πω τα εξής:
1. Η ΟΝ τώρα έκλεισε 4 χρόνια (2007 - 2011) άρα είναι αδύνατον να είσαι συνδρομητής 5 χρόνια!!! Μάλλον θα ήσουν και στην θεμελίωση της εταιρείας!!!
2. Τα 65 ευρώ φιλαράκο, δεν είναι για την αγορά του εξοπλισμού, αλλά είναι το τέλος ενεργοποίησης. Διάβασε και κάναν όρο στο συμβόλαιο που υπογράφεις. Άλλωστε ξέρεις τι λένε: Το πουλί σου και την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις που την βάζεις!!!
3. Αφού ρε φιλαράκι δεν ήσουνα ευχαριστημένος γιατί κάθησες 5 χρόνια; Μάλλον είσαι λιγάκι μαζόχας, έτσι; Γουστάρεις ταλαιπωρία έτσι;
4. Σιγά ρε μάστορα, κατούρα και λίγο. Θα το βάλεις σε όλα τα blogs και τα sites και στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!!!

Α, ρε Ελληνάρες, μυαλό δεν βάζετε με τίποτα!!!!!

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα