Στο σφυρί η Τήλος

21:40 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Θαλασσοταραχή στην Τήλο, τσουνάμι στη Βουλή. «Μπουρινιασμένος» εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος... Αλφιέρης, και ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός: η απειλή της κατάσχεσης της περιουσίας του ιδίου αλλά και των υπολοίπων μελών του συνδυασμού του, που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο, εξαιτίας της επίκλησης ενός Κατοχικού νόμου, εμπνεύσεως Τσολάκογλου και εποχής 1942, τον οποίο θυμήθηκε να εφαρμόσει ένας οικονομικός επιθεωρητής.

Βρήκε – λέει – βεβαιωμένη οφειλή του Δήμου, που κατά πληροφορίες σχετίζεται με τις υποδομές που έγιναν για να υποδεχτεί η… άγονη Τήλος την ακτοπλοϊκή της σύνδεση με τη γόνιμη τουριστικά Ρόδο.

Αν και ο κύριος Αλφιέρης έχει στα χέρια του δικαστικές αποφάσεις που βεβαιώνουν –όπως διατείνεται – πως δεν υπάρχει καμία οφειλή, ο οικονομικός επιθεωρητής τον τυλίγει σε μια κόλλα… κιτρινισμένου (από το 1942) χαρτιού, αναγκάζοντας τον ίδιο και τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξής του να δώσουν τις περιουσίες τους την άλλη εβδομάδα, καθώς ο συγκεκριμένος νόμος δεν προβλέπει αναστολή.

Παρά ταύτα, ο δήμαρχος δεν απελπίζεται γιατί ξέρει ότι κάποια στιγμή θα βρει το δίκιο του, έχοντας ως συμμάχους τα περισσότερα κόμματα της Βουλής.
Keywords
Τυχαία Θέματα