SPEARS: Ο Jason Trawick τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά!

20:20 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Όταν η 29χρονη Britney Spears γνώρισε τον ατζέντη και μετέπειτα αγαπημένο της, τον 39χρονο Jason... Trawick, έγινε η αλλαγή στη ζωή της που τόσο χρειαζόταν.

Γιατί εκτός από τη συναισθηματική ισορροπία, ο Jason κατάφερε να επαναφέρει την ποπ τραγουδίστρια κοντά στο βάρος στο οποίο την γνωρίσαμε.

Αν σκεφτείς πως πριν 2 χρόνια
και προτού γνωρίσει τον Trawick, η Spears, από είδωλο της ποπ είχε γίνει σκιά του εαυτού της κουβαλώντας 20 κιλά παραπάνω από το κανονικό και μην καταφέρνοντας να βγάλει σωστά μια ολόκληρη χορογραφία στις περιοδείες της.

Ο αγαπημένος της μείωσε στο ελάχιστον τους υδατάνθρακες που κατανάλωνε η Britney, ενώ ακόμα και σήμερα, έχει ζητήσει να μην υπάρχει κανένας διατροφικός πειρασμός στα παρασκήνια της μουσικής περιοδείας της αγαπημένης του.

Ταυτόχρονα, το ζευγάρι κάνει μαζί δραστηριότητες τέτοιες που να γυμνάζουν την πριγκίπισσα της ποπ χωρίς να βαριέται.

Έτσι, Jason και Britney τρέχουν μαζί, περπατούν, πηγαίνουν για κολύμπι και γυμνάζονται στο προσωπικό τους χώρο, στο μικρό γυμναστήριο που έχουν φτιάξει στην έπαυλη την οποία μοιράζονται.

Ο Trawick έχει αγοράσει για την αγαπημένη του ένα μηχάνημα γυμναστικής που όπως λέγεται κάνει θαύματα στη σιλουέτα της αλλά αποφεύγει να αποκαλύψει ποιό ακριβώς είναι και τι κάνει!
Keywords
Τυχαία Θέματα