Πρόβα εκλογών το Σαββατοκύριακο για το ΠΑΣΟΚ

00:50 3/6/2011 - Πηγή: 24wro

Όταν το κυβερνών κόμμα πραγματοποιεί μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο...



περίπου 40 συγκεντρώσεις- εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, βρίσκεται ή όχι σε τροχιά εκλογών; Η απάντηση φυσικά και είναι καταφατική και η ερώτηση δεν είναι υποθετική.

Το ΠΑΣΟΚ κινείται σε ρυθμό εκλογών, η Ιπποκράτους και ο γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης τρέχουν και δεν φτάνουν, αλλά το διακύβευμα δεν είναι
η διατήρηση της εξουσίας. Οι εκλογές- βλέπετε, δεν είναι βουλευτικές αλλά αυτοδιοικητικές. Στην ΚΕΔΚΕ, την ΤΕΔΚΝΑ και την Ένωση Περιφερειών.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλα δείχνουν ότι εντός του μηνός θα στηθούν οι κάλπες.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το στελεχικό δυναμικό της Ιπποκράτους καλείται να διεκπεραιώσει το δύσκολο εγχείρημα της άλωσης των θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης οι ηγεσίες των οποίων πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κινητοποίηση, από μια πλευρά, έχει και τα… καλά της. Μπορεί δηλαδή η Ιπποκράτους να βρίσκεται στο πόδι, αλλά ταυτοχρόνως έχει και την ευκαιρία για μια πρόβα εκλογών.

Ασχέτως αν άπαντες διαβεβαιώνουν σε όλους τους τόνους ότι θέμα πρόωρων εκλογών δεν υπάρχει για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα