Ποιος θα είναι ο νέος Μπάτμαν;

16:50 27/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η τριλογία του Κρις Νόλαν να ολοκληρώθηκε, αλλά...
ο Μπάτμαν είναι εκεί έξω και η Warner βιάζεται να μας συστήσει το διάδοχο του Κρίστιαν Μπέιλ εν όψει της... απάντηση της DC στους μαρβελικούς «Εκδικητές», που δεν είναι άλλη από το σουπερηρωικό ensemble του «Justice League».

Η είδηση ότι ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι πολύ κοντά στο να ράψει στα μέτρα του το κοστούμι της νυχτερίδας αρχικά είναι ικανή να ξαφνιάσει και να προκαλέσει αντιδράσεις.


Όσοι όμως θυμάστε τη σκηνή του φινάλε στο «Dark Knight Rises» (και ο μόνος λόγος να μην τη θυμάστε είναι να μην έχετε δει την ταινία) θα βρείτε αμέσως συνάφεια με αυτήν την επιλογή – θα αποφύγουμε το spoiler για όσους περιμένουν το DVD. O Νόλαν μοιάζει ενήμερος για τη διαδοχή του Μπάτμαν και ο υπαινιγμός του θα αποδειχτεί ευφυής, αν επιβεβαιωθεί κι επίσημα η συμμετοχή του Λέβιτ στο «Justice League» ως Μπάτμαν.

Και ακόμα κι αν μοιάζει απίθανο να ήταν όλα προαποφασισμένα, δεν αποκλείεται αυτή η «πρόταση» Νόλαν να οδήγησε σε εικασίες, συζητήσεις και δημιουργικές ιδέες που κατέληξαν σε ένα τελικό πλάνο, εν όψει της εξόδου στην οθόνη της σουπερηρωικής ομάδας της DC (Σούπερμαν, Μπάτμαν, Flash, Wonder Woman, Green Lantern θα κάνουν έξοδο μέσα στο 2015, απέναντι στη δεύτερη ταινία των "Εκδικητών")

Δημοσιεύματα θέλουν πάντως την εμφάνιση του νέου ανθρώπου- νυχτερίδα να γίνεται ακόμα νωρίτερα, με μια extra σκηνή στο φινάλε του ...«Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ, όπου ο Σούπερμαν του Χένρι Κάβιλ θα έρχεται σε επαφή με τον Μπάτμαν του Γκόρντον Λέβιτ. Άλλωστε η παρουσία του Νόλαν στην παραγωγή της νέας ταινίας του Σούπερμαν ευνοεί τέτοιου είδους μικρές «συνωμοσίες».

Όλα αυτά είναι διασκεδαστικά, όσο και συναρπαστικά για τους φαν των κόμικς, ενώ ακόμα κι όσοι δεν μπορείτε τόσο σύντομα να ασχοληθείτε με τη διαδοχή του Κρίστιαν Μπέιλ, σημειώστε ότι αυτή η επιλογή δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε πιθανές ταινίες Μπάτμαν στο μέλλον θα δούμε τον ίδιο ηθοποιό. Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, «παιδί» του Νόλαν ("Inception", "Dark Knight") και με αξιόλογη παρουσία όπου έχει εμφανιστεί ("500 Μέρες με τη Σάμερ", "50/50", "Looper") μπορεί να μην έχει προφίλ σούπερ ήρωα, αλλά είναι αρκετά καλός για να προσαρμόσει το κουλ ύφος του μέσα σε μάσκα και εφαρμοστή στολή.

Θυμίζουμε ότι το "Justice League" μπορεί να απέκτησε μάλλον Μπάτμαν, αλλά ακόμα αναζητεί σκηνοθέτη, αφού ούτε ο Νόλαν, ούτε ο Μπεν Άφλεκ που ήταν οι πρώτες επιλογές της Warner δέχτηκαν να το αναλάβουν.
newsnow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα