Περίπλοκη και δύσκολη η ανάρρωση του Ούγκο Τσάβες

22:18 13/12/2012 - Πηγή: 24wro
«Περίπλοκη και δύσκολη» χαρακτήρισε την περίοδο ανάρρωσης του...
Ούγκο Τσάβες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, και πιθανός διάδοχός του στην εξουσία, Νίκολας Μαντούρο, καλώντας τους πολίτες της χώρας να...προσεύχονται για τον 58χρονο πρόεδρο και να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τις «δύσκολες ημέρες» που έρχονται.

«Ήταν μία περίπλοκη, δύσκολη και λεπτή χειρουργική επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι και η μετεγχειρητική
περίοδος θα είναι επίσης δύσκολη και περίπλοκη» είπε ο Μαντούρο, ο οποίος είναι ένα από τα στελέχη της κυβέρνησης που συνόδευσαν τον Τσάβες στην Αβάνα.

Σύμφωνα με το BBC, πριν μεταδοθούν οι δηλώσεις του Μαντούρο, η κρατική τηλεόραση έδειχνε εικόνες από ανθρώπους που προσεύχονταν για την ταχεία ανάρρωση του προέδρου, μετά την τέταρτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τα μέσα του 2011 όταν και διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο Ούγκο Τσάβες εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αβάνας και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στο Καράκας.

Ο υπουργός Πληροφοριών, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Βενεζουέλας Ερνέστο Βιλέγκας σε δήλωσή του ανέφερε ότι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς «ο ασθενής είναι σε σταθερή κατάσταση».
iapopsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα