Μαζί με την ομπρέλα θαλάσσης, πάρτε και βροχής!

10:40 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ηλιοθεραπεία και θαλάσσιο μπάνιο μετ εμποδίων θα έχει για το Σαββατοκύριακο...
Η θερμοκρασία στην Αττική θα αγγίξει τους 31 βαθμούς ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν και βροχές!


Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν σε ορεινές περιοχές να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και σταδιακά νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε σε ορεινές περιοχές της ηπείρου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 μποφόρ και από το βράδυ στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής στερεάς είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που θα εκδηλωθούν στα βόρεια ενώ βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν στη Μακεδονία να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα