Γουίμπλετον: Ποια η νέα βασίλισσα του Λονδίνου;

10:40 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η πιο μεγάλη ώρα για το Γουίμπλετον στην κατηγορία των γυναικών, έφτασε! Η έμπειρη…
Σαράποβα θα διεκδικήσει το τρόπαιο από την διψασμένη Κβίτοβα! Ποια θα φτάσει στην κορυφή όμως;


Το φαβορί είναι η Ρωσίδα, πανέμορφη τενίστρια. Η Σαράποβα, δηλαδή, που στον ημιτελικό έθεσε εκτός συνέχειας τη.. ρούκι Λιζίτσκι! Τώρα, καλείται να γκρεμίσει τα όνειρα και της πρωτάρας στον τελικό Γουίμπλετον, Πέτρα Κβίτοβα.

Βέβαια, απ ότι μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, η αριστερόχειρας τενίστρια, δεν θα αποτελέσει εύκολα λεία για τη Σαράποβα! Κάθε άλλο! Πραγματοποιεί εντυπωσιακά παιχνίδια,
είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη και θα παίξει δίχως άγχος, όπως δήλωσε, αφού ήδη έχει φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό!

Τη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες στα κορτ, ήταν στο Μέμφις, στις 20 Φεβρουαρίου του 2010, όταν και η Σαράποβα είχε επικρατήσει με 2-0 της Κβίτοβα (6-4, 6-3).
Παράλληλα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η Σαράποβα ξέρει από τέτοια παιχνίδια, και στόχος της είναι να επαναλάβει τον θρίαμβο της Μελβούρνης το 2008, ή αν θέλετε διαφορετικά, να κάνει ότι και στην ηλικία των 17! Να κατακτήσει δηλαδή το Γουίμπλετον, όπως έκανε το 2004, όντας μόλις 17 Βαΐων.

Από την άλλη όμως, και παρατηρώντας την εκπληκτική κατάσταση της Κβίτοβα (που έρχεται από τις κατακτήσεις τουρνουά σε Μπρισμπέιν, Μαδρίτη, Παρίσι) αναμένουμε όλοι έναν μεγάλο τελικό με τη νικήτρια να … αγνοείται!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η επικράτηση της Σαράποβα κυμαίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 1,60! Μικρή θεωρώ την απόδοση για τελικό και με δεδομένη τη φόρμα της αντιπάλου της. Δηλώνω ανοιχτά λάτρης του παιχνιδιού και την προσέγγιση του αγώνα από την Κβίτοβα και θα ποντάρω υπέρ της. Είναι αουτσάιντερ και γι΄ αυτό πληρώνει κοντά στο 2,40! Θα την ακολουθήσω!

Όσοι από σας πιστεύεται στις δυνατότητες της Ρωσίδας τενίστριας, καλύτερα να ποντάρεται στη νίκη της Σαράποβα με 2-1 σετ. Με απόδοση 3,5, αυτό ναι, συμφέρει!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα