Β' Βραζιλίας: Περνάει άνετα η Πορτουγκέσα

09:20 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο η δράση για την 9η αγωνιστική...
στη Β’ Βραζιλίας.

ΑΣΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Άσα: Κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Ικάσα την περασμένη Τρίτη μετά το 1-1. Φαινόταν απειλητική από την αρχή, αλλά δέχτηκε πρώτη το γκολ στο 33’. Το ακριβώς αντίθετο όμως συνέβη στο δεύτερο μέρος και στο 70’ ισοφάρισε. Ερωτηματικό παραμένει η επιστροφή των επιθετικών Φερνάντο Σα (4/0) και Κακά (3/0).

Πορτουγκέσα: Επιβλητική νίκη με σκορ 5-2 επί της Σάο Καετάνο εντός έδρας και παραμένει μόνη στην κορυφή. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-1. Εκκρεμεί ποινή εις βάρος του επιθετικού Ζαέλ (3/1), επιστρέφει ο μπακ Πιμεντέλ (5/0).


Tips
* 2-1-2 για την Άσα εντός έδρας με 3/5 under.
* 2-2-1 για την πρωτοπόρο Πορτουγκέσα με 3/5 over.



ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Ναούτικο: Έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, ύστερα από το 0-0 εκτός έδρας με την Ντούκε ντε Κασίας. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, γλίτωσε το γκολ σε δύο με τρεις περιπτώσεις. Εξέτισαν ο βασικός χαφ Εβέρτον (7/0) και ο φορ Κιέζα(7/2).

Γκουαρανί: Έχασε στην έδρα της από τη Βίλα Νόβα με σκορ 1-0, φτάνοντας πλέον το αρνητικό σερί στους τέσσερις αγώνες. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήρθε ποτέ το γκολ. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός της και μοιραία δέχτηκε το τέρμα στο 63’. Αμφίβολοι οι δύο αριστεροί μπακ Ζοάο Πάουλο (4/1), Καρλίνιος (4/0).

Tips
* 2-3-0 εντός έδρας για την Ναούτικο με 3/5 under.
* 1-2-2 εκτός έδρας η Γκουαρανί με 3/5 under.



ΠΑΡΑΝΑ – ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΣΙΑΣ

Παρανά: Χάλασε το αήττητό της και έχασε με 1-0 από τη Βιτόρια εντός έδρας. Μία ήττα που θα μπορούσε σε γενικές γραμμές να την αποφύγει. Στην επανάληψη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει κάτι καλύτερο. Εξέτισε ο πλέι μέικερ Μαρανιάο (5/1).

Ντούκε ντε Κασίας: Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο τελευταίο παιχνίδι πήρε την ισοπαλία κόντρα στη Ναούτικο . Έκανε φάσεις αλλά δεν βρήκε στόχο. Πάντως βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Δεν υπάρχουν αναφορές για αγωνιστικά προβλήματα.

Tips
* 3-2-0 για την Παρανά εντός. 4/5 no goal.
* 0-2-3 για Ντούκε ντε Κασίας εκτός. 4/5 under.



ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Προυντέντε: Ενώ αγωνίστηκε πάρα πολύ καλά, ηττήθηκε από την Αμερικάνα με σκορ 1-0 και έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη. Εξέτισε ο χαφ Ανσέλμο (5/0), τρέχει να προλάβει ο επιθετικός Πεδράο (6/2), μάλλον δεν προλαβαίνει ο μέσος Αλέ (4/0).

Βιτόρια Μπαΐα: Χωρίς ιδιαίτερα καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη κόντρα στην Παρανά με 1-0. Στο δεύτερο μέρος κι ενώ έμεινε με 10 παίκτες έπαιξε καλή άμυνα και κράτησε το σκορ. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Άλισον (6/1).

Tips
* 4-1-0 για την Προυντέντε εντός έδρας. 3/5 under.
* 1-1-3 για την Βιτόρια εκτός έδρας. 3/5 over.

Keywords
Τυχαία Θέματα