Ισόπαλη με την Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

20:00 14/11/2012 - Πηγή: 24wro

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό...
που διεξήχθη στο Άργος, ανάμεσα στην εθνική Ελπίδων και την Αυστρία, ενώπιον περίπου 5.500 θεατών. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με πέναλτι του Χολζχάουσερ, που κέρδισε ο Βάστιτς από τον Κουρμπέλη. Η ελληνική ομάδα ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Καρέλη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι του Στρέμπινγκερ στο 51ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατίδης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τσβίκα Ορέλ (Ισραήλ), παρατήρησε
με κίτρινη κάρτα τους Ποτουρίδη, Οικονόμου, Κατίδη.

«Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε γρήγορα, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Διατηρήσαμε την καλή μας παρουσία και μετά τις αλλαγές και αυτό είναι θετικό στοιχείο για την ομάδα μας», σχολίασε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Κώστας Τσάνας.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο (46΄ Γκέλιος), Σπυρόπουλος (46΄ Ζαχαράκης), Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (72΄ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Κούρος (46΄ Νταμαρλής), Μπάλλας (55΄ Κατίδης), Γιαννιώτας (72΄ Βιτώρος), Κολοβός, Βέλλιος, Καρέλης (65΄ Πέλκας).

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Ράντλινγκερ (46΄ Στρέμπινγκερ), Ζιγκλ (63΄ Πίσινγκερ), Σάμπιτζερ, Χολζχάουσερ, Χιντερέγκερ, Γκρέγκοριτς (68΄ Ζουλζ), Βάστιτς (46΄ Ριτζμάιερ, 52΄ Στέγκερ), Κάινζ (73΄ Πρόσενικ), Ρατ, Τράουνερ, Σπέντλχοφερ (46΄ Μάακ).
Keywords
Τυχαία Θέματα