«Άγνωστα μέρη» ο τίτλος της εκπομπής του Άντονι Μπουρντέν στο CNN [βίντεο]

Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Ο τίτλος της νέας εκπομπής του διάσημου σεφ και τηλεοπτικού παρουσιαστή Άντονι Μπουρντέν ανακοινώθηκε χθες. Ονομάζεται «Parts Unknown», δηλαδή «Άγνωστα μέρη» και θα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τα σαββατοκύριακα της Άνοιξης του 2013.

«Για μένα, το να ταξιδεύεις δεν έχει σχέση με το να κάνεις διακοπές, να κάθεσαι σε μια παραλία ή να ακούς κάποιον δήθεν ταξιδιωτικό οδηγό ενώ ταξιδεύουμε πακεταρισμένοι από ένα σπα “όλα εντός τιμής”» λέει ο Μπουρντέν στο τρέιλερ της εκπομπής. «Το να ταξιδεύεις

είναι το να πηγαίνεις σε άγνωστα μέρη. Είναι το να μοιράζεσαι μια πίπα με ένα σαμάνο ενώ ο ήλιος ανατέλλει πάνω ένα αρχαίο χάλασμα και μόνο τότε να συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει να πάρεις την οδοντόβουρτσα σου».

Το βράδυ της Τρίτης ο Μπουρντέν εμφανίστηκε και στο σόου του Πιρς Μόργκαν στο CNN, ο οποίος τον καλωσόρισε στο τηλεοπτικό δίκτυο. Στην εκπομπή ο διάσημος σεφ απάντησε και στην υποθετική ερώτηση ποιο θα ήθελε να είναι το ιδανικό τελευταίο του γεύμα, λέγοντας ότι αν αντιμετώπιζε «επικείμενο θάνατο» θα επέλεγε τον εξειδικευμένο στο σούσι σεφ Jiro Ono.

Δείτε ένα απόσπασμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα