Η γυναίκα που μπορεί να ξελογιάσει κάθε άντρα

16:15 9/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μην είναι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; ...
Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να κατακτήσει πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και ειδικά.αυτό που την ενδιαφέρει.



Η καπάτσα γυναίκα θα αφήσει τον καλό της όσο ελεύθερο χρειάζεται
Είναι αλήθεια πως η πολλή η ελευθερία και ανεξαρτησία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι βλάπτει. Όμως, από το σημείο αυτό μέχρι το να μην τον αφήσεις ούτε για δευτερόλεπτο
από τα μάτια σου, έχει μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστές διακοπές το καλοκαιρί για τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά το να του επιτρέπεις χωρίς πολλά λόγια, γκρίνιες και μούτρα να βγαίνει με τους κολλητούς του, δεν είναι δα και μεγάλο κατόρθωμα. Τούτο προϋποθέτει βέβαια, να τον αφήσεις να βγει, χωρίς να πρέπει να κάνει το κινητό προέκταση του χεριού του και να σου γράφει κάθε τρία λεπτά, με ποια μίλησε, πόσα ποτά ήπιε και άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Η καπάτσα γυναίκα είναι σωστή νοσοκόμα και καυτή όποτε πρέπει
Ένας άντρας μπορεί να γίνει δύστροπος αλλά συνάμα και ευάλωτος τη στιγμή που ο πυρετός θα τον ρίξει στο κρεβάτι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, πρέπει ηρωικά να βρεθείς στο πλευρό του για να τον γιατροπορέψεις και να του δείξεις πως είσαι εκεί όποτε το χρειαστεί. Ταυτόχρονα, δεν βλάπτει, στη διαδικασία ανάρρωσης να του δείξεις πως μπορείς άνετα και κάλλιστα να μεταμορφωθείς σε πραγματική Μπέτυ η νοσοκόμα και να του πραγματοποιήσεις την πιο σέξι φαντασίωσή του!

Η καπάτσα γυναίκα διαθέτει χιούμορ και δεν φοβάται να τσαλακωθεί:
Αν ξυπνάς κάθε πρωί πριν από εκείνον για να φρεσκαριστείς, αν έχουν περάσει μήνες και δεν σε έχει δει αμακιγιάριστη, στο τέλος θα πιστέψει πως είσαι ρομπότ. Μην μπερδεύεσαι. Μια τέτοια συμπεριφορά τελειότητας δεν θα τον κάνει να αισθανθεί οικεία μαζί. Αντίθετα, αν αξιοποιήσεις το χιούμορ και τολμήσεις να κάνεις πράξη κάθε τρέλα, πιο πολύ θα το εκτιμήσει ο καλός σου. Μην διστάζεις να γελάς, να τρως σουβλάκια με τζατζίκι, να βγαίνεις έξω δίχως μέικ απ και ψηλοτάκουνα αλλά πάντα φορώντας το πιο καλό σου το χαμόγελο.

Η καπάτσα γυναίκα είναι κουλ σε κάθε περίπτωση και περίσταση:
Εντάξει, εκείνη σερβιτόρα δεν είχε δικαίωμα να την πέσει στον καλό σου αλλά γιατί να την ξεμαλλιάσεις; Και εκείνη τη φορά που χάσατε τις βαλίτσες στο τρένο, δεν τα έβαψες μαύρα. Και τότε που ξέχασε την επέτειό σας επειδή έπεσε δουλειά, δεν του έκανες μούτρα για μια βδομάδα. Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις, κι άλλες τόσες που δείχνεις πως μπορείς να διαχειριστείς κάθε κακή κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνος, ξέρει τη στιγμή εκείνη πως στο πλευρό σου μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Η καπάτσα γυναίκα ξέρει πως να τσακώνεται:
Χωρίς δράματα, χωρίς τα κλασικά ''χωρίζουμε'' έτσι επειδή καυγαδίσαμε, η γυναίκα που θα τον ξελογιάσει, μπορεί να μετατρέψει ακόμα και τον καυγά σε ευκαιρία να δείξει στον αγαπημένο της πως και στην πιο δύσκολη φ
Keywords
Τυχαία Θέματα