ΑΘΩΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ MARFIN

16:08 9/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Αρνούνται κάθε σχέση με τον εμπρησμό στη Marfin στην οδό Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, πέρυσι στις 5 Μαΐου, οι τρεις από τους τέσσερις που είχαν κληθεί να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις. Σύμφωνα με...
το «Έθνος», οι δύο από αυτούς (ένας εκ των οποίων φέρεται από την Αστυνομία ότι συμμετείχε στη δεύτερη ομάδα που πραγματοποίησε επίθεση στο βιβλιοπωλείο
«Ιανός»), μαζί με τους δικηγόρους τους παρέδωσαν προχθές υπομνήματα με όσα υποστηρίζουν, στην κρατική Ασφάλεια, η οποία διενήργησε την έρευνα, ενώ ο τρίτος, ένας 27χρονος υπήκοος Καζακστάν, έδωσε ανωμοτί κατάθεση την Παρασκευή.
Και οι τρεις, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν ότι ήταν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και στο σημείο που εκδηλώθηκε η εμπρηστική επίθεση, αλλά -όπως λένε- δεν συμμετείχαν στη συγκεκριμένη ενέργεια.
Ο τέταρτος προσήλθε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια και παρέλαβαν αντίγραφο της δικογραφίας, παίρνοντας προθεσμία πέντε ημερών, προκειμένου να τη μελετήσουν και να δώσει την ανωμοτί κατάθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα