Γερμανία: Μάχες σωτηρίας

12:55 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με δύο αναμετρήσεις ενός καρέ ομάδων που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού στην...
Β’ κατηγορία ανοίγει απόψε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα.


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ –ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ




ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Με την επιβλητική νίκη στο Αμβούργο επί της Σαν Πάουλι πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και με ένα ακόμα τρίποντο απόψε εξασφαλίζει πρόωρα τη σωτηρία. Είναι αήττητη από τα μέσα Φλεβάρη όταν είχε συντριβεί 4-0 στο Αμβούργο από την τοπική ομώνυμη ομάδα και έκτοτε ο απολογισμός της είναι πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες όλες
όμως μακριά από το «Βέζερ» όπου η ομάδα του Τόμας Σάαφ έχει να πανηγυρίσει επιτυχία από τις 15 Γενάρη (2-1 τη Χοφενχάιμ).
Για διάφορους λόγους και αιτίες ο τεχνικός της ομάδας της Βρέμης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αντρέασεν, Μπόνιχ, Νάλντο, Πρόντλ, Μπορόφσκι και Αγίκ.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Οι «λύκοι» πέτυχαν μία απόλυτα αναγκαία και σημαντική από κάθε πλευρά νίκη την περασμένη αγωνιστική με το άνετο 4-1 την Κυριακή του Πάσχα επί της αντιζήλου στη μάχη για τη σωτηρία Κολωνίας. Ο έμπειρος τεχνικός των «λύκων» είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών καθώς μόνον ο Μποκανί δεν θα είναι στη διάθεση του για αυτό το επίσης κρίσιμο ματς για την ομάδα που μόλις πριν από δύο σεζόν είχε κατακτήσει υπό τις οδηγίες του τον τίτλο αλλά εφέτος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά στα τελευταία της έξι ματς όμως καθώς ο απολογισμός στο συγκεκριμένο διάστημα είναι μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ


ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Χάρη στη σπουδαία νίκη στο Γκελζενκίρχεν επί της ευρωπαίας Σάλκε η Λάουτερν πήρε μία αποφασιστικής σημασίας για τη σωτηρία της τρίποντη ανάσα. Οι «Πφέλτσερ» με ανάλογο αποτέλεσμα «καθαρίζουν» σχεδόν σίγουρα σ’ ότι αφορά την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν. Τα προβλήματα όμως δεν είναι λίγα για τον τεχνικό της που δεν μπορεί να στηριχθεί για μία ακόμα φορά στους λαβωμένους Ιλίτσεβιτς, Ντικ και Σίμουνεκ. Στα τελευταία της έξι ματς η γηπεδούχος μετράει τέσσερις νίκες αλλά μόλις μία εξ αυτών σημειώθηκε μπροστά στο κοινό της.


ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: Παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει τις έστω μαθηματικές της ελπίδες να αποφύγει το άμεσο υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία μόλις ένα χρόνο μετά τον προβιβασμό της στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Προέρχεται από την λίαν επώδυνη ήττα 3-1 εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης. Αρκετοί οι πονοκέφαλοι για τον Στανισλάφσκι που δεν θα έχει για διάφορους λόγους και αιτίες στη διάθεση του τους Χαΐν, Κέσλερ, Οτζίπκα, Ρότενμπαχ, Βολτζ, Ζαμπράνο, Μπολ, Χένινγκς. Στα τελευταία της εννιά ματς η ομάδα του Αμβούργου έχει αγνοεί τη χαρά της νίκης (πιο πρόσφατη της το 1-0 επί του γειτονικού Αμβούργου στα μέσα Φλεβάρη) και ο απολογισμός είναι το καταστροφικό οκτώ ήττες και μία ισοπαλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα