ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ψήνει» Σαντάνα ο Ντάρκο!

12:55 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον άσο της Φιορεντίνα, Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα φέρεται να βρίσκεται ο ...
Ολυμπιακός με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Αργεντινού άσου της Φιορεντίνα.

Το όνομα του Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα φαίνεται πως φιγουράρει ψηλά στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, αφού σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του μεσοεπιθετικού της Φιορεντίνα.

Πριν από
μερικές μέρες, ο Σέρβος ενημερώθηκε ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακ, από τη στιγμή, βέβαια, που θα ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Ντάρκο πληροφορήθηκε ότι ο Σαντάνα ζητά τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμύριο ευρώ και χθες ενημέρωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις απαιτήσεις του Αργεντίνου.

Μάλιστα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο και τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» φέρεται να επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Σαντάνα προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον πελάτη του.

Στην επικοινωνία, όμως, που είχε ο Κοβάσεβιτς με τον μάνατζερ του παίκτη, διαπιστώθηκε ένα αρχικό χάσμα, το οποίο αφορά την προμήθεια που αξιώνει ο εν λόγω ατζέντης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, με το ύψος του ποσού να ξεπερνά το προβλεπόμενο για μεταγραφικές υποθέσεις.

Μοντάλι - Ρόμα - Σαντάνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τζιανπάολο Μοντάλι έχει εκφραστεί στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον Σαντάνα και η Ρόμα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ωστόσο, η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί, αφού ο τεχνικός των «τζιαλορόσι», Βιντσέντζο Μοντέλα αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα μετά τη λήξη της σεζόν. Έτσι, όπως είναι λογικό, η μεταγραφή του Σαντάνα στη Ρόμα, που είναι και επιθυμία του ιδίου, έχει «παγώσει» προς το παρόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα