Επικείμενη συνεργασία Apple και Samsung για το iPad 3;

23:30 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η Samsung Mobile και η Apple να βρίσκονται στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή, για το λόγο ότι η σειρά Galaxy τόσο των τηλεφώνων...
όσο και των tablet μιμούνται το iPhone και το iPad,
αλλά οι σχέσεις μεταξύ των άλλων τμημάτων των εταιρειών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες τόσο καλές που τις οδηγούν όλο και πιο μπροστά. Μία πηγή χαρακτηριστικά ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα «η Apple θέλει να αξιοποιήσει τη τεχνολογία AMOLED της Samsung για μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPad 2, που θεωρείται από πολλούς ως το iPad 3, το οποίο είναι πιθανό να δρομολογηθεί προς το τέλος του τρέχοντος έτους". Μάλιστα, ο Tim Cook (COO της Apple και Διευθύνων Σύμβουλος) επισκέφθηκε για το λόγο αυτό την προηγούμενη εβδομάδα τη Νότιο Κορέα.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή o Cook πρόσφερε στη Samsung μία εκ των προτέρων εξασφάλιση χρησιμοποίησης των AMOLED panels για την τρίτη γενιά iPad. Αν αληθεύει αυτό, τότε θα σηματοδοτηθεί μια σημαντική μετάβαση για τα tablets από την οθόνη LCD - με την LG Display ως κύριο πάροχό του - προς ανταγωνιστικές τεχνολογίες.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Μάλιστα, ένας υπεύθυνος της Samsung ανέφερε πως "Δεν έχει ακούσει ποτέ για τέτοιες συζητήσεις με την Apple" καθώς η εταιρεία βλέπει το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει για την παραγωγή των AMOLED να πηγαίνει πίσω μετά τον τρομερό σεισμό στην Ιαπωνία. Επίσης, η Samsung είχε ήδη προαναγγείλει πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τις Super AMOLED ή τις Super AMOLED plus οθόνες σε δικές της ταμπλέτες αυτό το χρόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα