Η Μπέτυ συμπαρίσταται στη Ματθίλδη

23:20 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Για τον χωρισμό της αδερφής της, Ματθίλδης, την Ευγενία Μανωλίδου, την απουσία της από την τηλεόραση ...και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει άριστη σχέση με τη Ματθίλδη, μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της μεγαλύτερης αδερφής της: «Η Ματθίλδη είναι μια χαρά. Εμείς την στηρίζουμε σε ό,τι
έχει να κάνει με την ευτυχία της», ενώ συμπλήρωσε ότι θεωρεί την αδερφή της ένα μεγάλο ταλέντο που μέχρι τώρα δεν έχει εισπράξει όσα της αξίζουν πάνω στο θεατρικό σανίδι. Η Μπέτυ Μαγγίρα παραδέχθηκε ότι η αδερφή της ήταν η «θεατρική μαμά» της: «Όταν ήμασταν μικρές, από εκείνη έμαθα όλα όσα ξέρω στο θέατρο, αφού η μαμά μας έλειπε συχνά από το σπίτι λόγω της δουλειάς της».

Σχολιάζοντας την Ευγενία Μανωλίδου, είπε: «Η Ευγενία είναι μια γυναίκα που μπήκε απότομα στην τηλεόραση και έκανε μεγάλη επιτυχία. Αλλά, για να πω την αλήθεια, δεν είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει, δεν μπορώ αυτό το “νιαούρισμα”».

Μιλώντας για την τηλεοπτική απουσία της από τη στιγμή που απέκτησε την κόρη της, εξήγησε: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που ζω με το παιδί μου, αλλά, όταν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις πολύ τα τελευταία χρόνια όπως εγώ, και ξαφνικά δεν κάνεις τίποτα, είναι λίγο δύσκολο. Είμαι απολύτως αφοσιωμένη στο παιδί μου αυτήν τη στιγμή».

Τέλος, σε ερώτηση αν πρόκειται να ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα ήθελα να κάνω έναν κλειστό γάμο, είναι η αλήθεια. Αλλά, επειδή έχουμε πολλούς γνωστούς στον χώρο, πολλοί μπορεί να παρεξηγηθούν, αν δεν τους καλέσουμε».

Η Ελεονώρα Μελέτη, πάντως, μετά την προβολή της συνέντευξης της Μπέτυς, μίλησε και η ίδια για τη Ματθίλδη: «Συνάντησα και τις δύο αδελφές πρόσφατα σε νυχτερινή έξοδο. Κι έχω να σας πω πως τη Ματθίλδη την είδα πολύ καλά. Μπορεί να τραβάει τον δικό της Γολγοθά, αλλά εγώ την είδα μια χαρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα