Αποστολή…ανάγκης από Σάντος!

14:50 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
«Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια» χαρακτήρισε αυτό με τη Μάλτα ο Φερνάντο Σάντος...
σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Βουλιαγμένη «Suites».
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα συμμετέχει στον αγώνα με την Μάλτα, η οποία είναι αποστολή «ανάγκης», μιας και οι απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αρκετές.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σαμαράς και Λυμπερόπουλος ενώ οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν είναι οι : Κωνσταντόπουλος,
Κοτσόλης, Βύντρα, Τοροσίδης, Μόρας, Παπαδόπουλος (Αβραάμ), Παπαδόπουλος (Κυργιάκος), Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φωτάκης, Νίνης, Κονέ, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:
Για την αποστολή της Εθνικής ομάδας: «Η αποστολή για το παιχνίδι με την Μάλτα έχει πολλές ελλείψεις. Έχουμε κάποιες δύσκολες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Κάποιοι παίκτες Δεν έχουνε παιχνίδια ενώ κάποιοι άλλοι παίζανε μέχρι πριν λίγες μέρες στα play off Τετάρτη-Κυριακή. Καταλαβαίνετε ότι θα κάνουμε μία μίξη παικτών με αυτούς που παίζαμε και αυτούς που δεν έχουν παιχνίδια. Είναι σημαντικό για το παιχνίδι αυτό να έχουμε οργάνωση και πίστη. Έχουμε θέματα τραυματισμών και στη θέση των τερματοφυλάκων, όπως και οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, τραυματιών Λυμπερόπουλου και Σαμαρά . Έχω εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των παικτών που θα έχουν την παρουσία που πρέπει για τη χώρα τους. Έχουμε ένα δύσκολο ματς για τον προπονητή με φαινομενικά εύκολη ομάδα και είναι δύσκολο για εμάς. Ο Σηφάκης μας είπαν ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος».
onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα