Αισιόδοξοι για το «θαύμα» στο Γκελσενκίρχεν!

22:00 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Καμιά φοβέρα δεν σκιάζει τους παίκτες της Ίντερ, οι οποίοι ....
πιστεύουν στο «θαύμα» της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, παρά τη συντριβή με 2-5 από τη Σάλκε στην πρώτη αναμέτρηση στο Μιλάνο!


Δύο εξ’ αυτών, οι Στάνκοβιτς και Λούσιο προέβησαν σε δηλώσεις τις παραμονές της ρεβάνς του «Βέλτινς Αρένα», τονίζοντας πως τα «θαύματα» έχουν χώρο στον σύγχρονο κόσμο του ποδοσφαίρου: «Γιατί να μην μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να επικρατήσουμε με 4-0 της Σάλκε στη
Γερμανία; Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε περισσότερη ποιότητα σαν σύνολο. Υπό κανονικές συνθήκες, η Σάλκε δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για εμάς. Είχαμε ένα τραγικό βράδυ την περασμένη εβδομάδα, όμως γιατί να μην μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», οι δηλώσεις του Σέρβου, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό (επιστρέφει από τιμωρία) να συμπληρώνει: «Έκαναν ένα θαύμα στο Μιλάνο, θα κάνουμε και εμείς άλλο ένα στη Γερμανία. Θα πρέπει να νικήσουμε με τέσσερα γκολ διαφορά και θα είναι δύσκολο… Είναι όμως μέσα στο εύρος των δυνατοτήτων μας», τα όσα ανέφερε ο πρώην άσος των Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν, μιλώντας στην «Deutsche Welle».

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα