Συμβαίνει τώρα: Νοράιρ Σαπουτζιάν vs Στηβ Κακέτσης. Διασταυρώσαν τα ξίφη τους στα δικαστήρια

20:45 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αποκλειστικό. Πριν λίγο στις αίθουσες των δικαστηρίων ...
ο Στηβ Κακέτσης  αθωώθηκε  στην μήνυση που του είχε κάνει ο Νοράιρ Σαπουτζιάν .
Στο 16ο τριμελές πλημμελειοδικείο παίχτηκε σήμερα η τελευταία πράξη στην μήνυση που είχε καταθέσει ο Νοράιρ Σαπουτζιάν προς τον Στηβ Κακέτση για έναν βαρύ χαρακτηρισμό που είχε δώσει σε εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη ο γνωστός επιχειρηματίας του Kitchen Bar. Η λέξη «δυσπροσάρμοστος» για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις
που είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης τους έφερε αντιμέτωπους σήμερα το πρωί  για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κάτω από άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια.

Εκεί εκδικάστηκε η μήνυση και έβγαλε αθώο τον πρώην ιδιοκτήτη της ιστορικής «Νεράιδας. Για τα μάτια μιας γυναίκας που αγάπησαν και οι δύο είδαμε νευρικότητα αλλά και μεγάλη αγωνία ειδικά από την πλευρά του κυρίου Σαπουτζιάν που δε περίμενε να δώσει το παρών  ο  Στηβ Κακέτσης. Το Queen.gr βρισκόταν εκεί και ο στιγμές που διαδραματίστηκαν ήταν τραγελαφικές. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και ο Νοράιρ Σαπουτζιάν δεν κατάφερε να πάρει αναβολή της υπόθεσης λόγω αδιαθεσίας που επικαλέστηκε. Το κοινό των δύο ανδρών ήταν ότι έζησαν δίπλα στο πρόσωπο των ημερών που μπλέκεται στο κύκλωμα των εκβιαστών και κατηγορείτε ως ηθικός αυτουργός. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Άντζελα Δημητρίου.

Ακόμη και σήμερα ο άνδρας που αγάπησε πραγματικά και το έχει αναφέρει πολλές φορές η Άντζελα Δημητρίου έχει σταθεί δίπλα της αθόρυβα σε ψυχολογικό αλλά και υλικό τομέα. Ο κύριος Κακέτσης στις 14.00 εξερχόμενος από το δικαστήριο μας είπε αποκλειστικά. «Κερδίσαμε μια υπόθεση που για μένα ήταν ηθικά και μόνο μια εύκολη νίκη. Χαρακτήρισα έτσι τον κύριο και ανέφερα πως γίνεται να λέει το χαρτί του στρατού -που δεν υπηρέτησε - δυσπροσάρμοστος ενώ την ίδια ώρα διασκεδάζει, οδηγεί και κάνει παρέα με ανθρώπους. Αυτό παρεξηγήθηκε αλλά η δικαιοσύνη μίλησε και ανέφερα απλά ότι η πραγματική αγάπη και αφοσίωση σε ένα πρόσωπο απέχει πολύ από την ψευτιά » ανέφερε σε κλίμα ευφορίας και πάντα έχοντας δίπλα του τον δικηγόρο του κύριο Αγαπηνό.
gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα