Κερδισμένος ο… ΠΑΟΚ

21:00 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο...
ήταν τελικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα επεισόδια του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.


Μπορεί η επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, να εξαλειφθεί η ποινή της έδρας και παράλληλα να μειωθεί το πρόστιμο, να μην ικανοποιήθηκε εξ ολοκλήρου
από την Επιτροπή Εφέσεων, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι κατάφεραν να γλιτώσουν ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό (150 χιλιάδες ευρώ), μάλλον ικανοποιημένους πρέπει να αφήνει τους Θεσσαλονικείς.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, αυτό της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ το πρόστιμο έγινε 100 χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεκδίκασε τις εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, κατά της υπ΄ αριθμ. 156/4-4-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Έκανε δεκτές τυπικά αμφότερες και εν μέρει κατ΄ ουσίαν. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση. Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή 100.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 16-3-2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ)».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα