Τα αγαπημένα μας Emerson είναι έτοιμα για τον Κλασικό Μαραθώνιο

Οι περισσότεροι από εμάς που θα τρέξουμε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας προετοιμαζόμαστε μήνες για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Έχουμε εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Όλα αυτά τα κάνουμε με στιλ και την πιο αθλητική μας πλευρά την αναδεικνύουμε με τα σωστά ρούχα. Η Emerson είναι εδώ και πολλά χρόνια η αγαπημένη των αθλητών και δική μας. Μας δημιουργεί τόσο ανάλαφρη αίσθηση που μπορούμε

να αθληθούμε ελεύθερα αλλά και μας προστατεύει από το κρύο.

Μην ξεχνάτε λοιπόν ότι ο Νοέμβριος μπήκε με τις πιο βροχερές διαθέσεις οπότε εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα ρούχα, θα σας χρησιμέψουν και στη συνέχεια του Χειμώνα.

Ας δούμε μερικές από τις επιλογές που μπορούν να μας συνοδέψουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε.

Επιλέξτε κάποιο από τα πιο ζεστά και ανθεκτικά μπουφάν ανάμεσα από τα πολλά σχέδια και χρώματα.

EMERSON GENIUS ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΥΡΟ (78,00 €) [Περισσότερα]EMERSON ΜΠΟΥΦΑΝ (60,00 €) [Περισσότερα]EMERSON MENS JACKET (45,00 €) [Περισσότερα]EMERSON MEN'S JACKETS (86,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν Emerson (83,70 €) [Περισσότερα]EMERSON MENS JACKET (60,00 €) [Περισσότερα]

Κορίτσια έχει και για μας, και είναι εκπληκτικά ειδικά για τα χειμερινά σπορ. Εγώ πάντως δεν αποχωρίζομαι το emerson μπουφάν μου όταν τρέχω και αν βρέχει όπως σήμερα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Μπουφάν Emerson (62,91 €) [Περισσότερα]Μπουφάν Emerson (69,75 €) [Περισσότερα]Μπουφάν Emerson (69,75 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα