Over the knee boots

Δυναμικές αλλά και girlie. Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο είναι σίγουρα η τάση του χειμώνα όσον αφορά τα παπούτσια. Τις είδαμε να κυριαρχούν στα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων αλλά και φορεμένες από τους αγαπημένους μας celebrities.

Μην σε τρομάζει η ιδέα ενός τέτοιου παπουτσιού. Η αλήθεια είναι ότι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όμως υπάρχουν tricks που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις.

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο για τον σωματότυπο σου. Πρόσεξε το ύψος της μπότας αλλά και την εφαρμογή της. Το ζητούμενο είναι να αγκαλιάζει

το πόδι και όχι να το εγκλωβίζει. Αν είσαι από τις τυχερές που διαθέτουν το προνόμιο του ύψους, δοκίμασε και την φλατ εκδοχή τους.

Φόρεσε τες με κοντές girlie φούστες αλλά και μάλλινα φορέματα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, ενώ για μια super stylish βραδινή έξοδο συνδύασε τες με ένα εφαρμοστό κοντό φόρεμα. Πρόσεξε το μήκος της φούστας σου. Ιδανικά θα πρέπει να αφήνει ακάλυπτο μόνο ένα μικρό κομμάτι του ποδιού σου. Επίσης πρόσεξε και τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σου. Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο είναι σίγουρα ένα statement κομμάτι που θα πρέπει να είναι το επίκεντρο του κάθε outfit. Επιπλέον, αυτό το μικρό κομμάτι γυμνού ποδιού είναι η απόλυτη sexy λεπτομέρεια. Απέφυγε τα επιπλέον αποκαλυπτικά κομμάτια και να θυμάσαι ότι η κομψότητα βρίσκεται στην λιτότητα.

Αν θελήσεις να τις φορέσεις με παντελόνι να θυμάσαι ότι αυτό θα πρέπει να είναι skinny. Επέλεξε παντελόνι στην ίδια απόχρωση με τις μπότες σου και θα κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ατελείωτα. Να είσαι επιφυλακτική όσον αφορά συνδυασμούς με τζίν. Η χρωματική αλλαγή θα δημιουργήσει ένα απότομο κόψιμο που θα σου στερήσει αυτήν την αίσθηση του ύψους.

LES TROPEZIENNES Μπότα (369,00 €) [Περισσότερα]NINALILOU Μπότα (245,00 €) [Περισσότερα]ASOS KINGDOM Leather Over The Knee Boots (80,19 €) [Περισσότερα]Μπότες Esthissis Broseley (69,00 €) [Περισσότερα]JFK Μπότα (140,00 €) [Περισσότερα]BRUNO PREMI Μπότα (214,00 €) [Περισσότερα]Μπότες Lidia Bonne (65,00 €) [Περισσότερα]FIORANGELO Μπότα (230,00 €) [Περισσότερα]BLINK LANIE Γκρι Μπότες Πάνω από το Γόνατο (81,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα