Πώς να επιλέξω σχολική τσάντα;

Ήδη έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα του Αυγούστου και σε λίγο καιρό τα κουβαδάκια και οι ξέγνοιαστες διακοπές των παιδιών θα λάβουν τέλος. Κάποιοι από εμάς έχουμε πια ξεκινήσει να ψάχνουμε τη σχολική τσάντα της νέας χρονιάς, αξίζει να δούμε με ποια κριτήρια θα την επιλέξουμε.

Για τα νήπια τα πράγματα είναι πιο απλά, επιλέγουμε μία τσάντα που να τους αρέσει ή να έχει τον αγαπημένο τους ήρωα και φροντίζουμε το μέγεθός της απλά να χωρά όλα όσα τοποθετούμε μέσα καθημερινά, για τις ανάγκες τους στο σχολείο.

Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τα παιδιά του δημοτικού. Συχνά βλέπουμε παιδιά

με κάτι τεράστιες τσάντες και απορούμε. Και όμως, τα μαθήματα και τα πράγματα που χρειάζονται κάθε μέρα μαζί τους είναι τόσα πολλά, που μία μικρή τσάντα δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες τους. Για αυτό, η τσάντα με ροδάκια κρίνεται απαραίτητη ώστε να μην δυσχεραίνει το παιδί στο περπάτημά του, γιατί θα είναι δύσκολο ν την κουβαλά αλλά και στην υγεία του.Βέβαια, αν χρειαστεί να ανεβαίνει και να κατεβαίνει σκάλες, τότε και πάλι τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί οι τσάντες με ροδάκια δεν ενδείκνυνται!

Επομένως, κρίνεται με βάση τις συνθήκες ποια θα επιλέξετε.

Τώρα για τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου μία τσάντα σε στυλ σακιδίου είναι απαραίτητη, αρκεί να είναι καλής ποιότητας για να μην χρειαστεί να την αλλάξετε μέσα στην χρονιά .

Και μέγιστο μυστικό, επιλέγουμε σκούρα χρώματα, ώστε να μην χρειάζονται οι τσάντες συνεχώς πλύσιμο!

Polo Σακίδιο Trolley (69,99 €) [Περισσότερα]Σχολική Τσάντα Polo (25,90 €) [Περισσότερα]Paxos Σακίδιο Trolley (29,99 €) [Περισσότερα]Paxos Σακίδιο Trolley (39,99 €) [Περισσότερα]Τσάντα Trolley (28,99 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Polo Trolley Bike (65,90 €) [Περισσότερα]Polo Σακίδιο Δημοτικού (47,78 €) [Περισσότερα]Polo Σακίδιο Δημοτικού Street (39,48 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Πλάτης Polo Mini (15,00 €) [Περισσότερα]Polo Σακίδιο Trolley Junior (22,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα